Extra poliser i Tullinge efter flera rån


BROTTSLIGHET. En ung person rånades i går eftermiddag på ett klädesplagg i Tullinge i Botkyrka söder om Stockholm. Sedan en tid tillbaka ska ungdomar i området ha uppträtt ordningsstörande och under veckan har ytterligare ett rån och en misshandel anmälts där unga personer har varit inblandade.

På grund av detta har polisen beslutat sig för att utöka närvaron i Tullinge och Botkyrka, rapporterar Mitti.se

Vid rånet i lördags tvingade tre personer till sig ett av brottsoffrens klädesplagg, skriver polisen på sin hemsida. Rånet skedde i närheten av Tullinge centrum. Tre misstänkta gärningspersoner kunde identifieras. Polisen kommer att informera socialtjänsten då två av personerna är under 15 år.

Typiskt Stockholmare säger Pettersson, de har alltid rånat folk på kläder…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


4 responses to “Extra poliser i Tullinge efter flera rån

 • centurion

  Stefan Löfvén : Vi socialdemokrater lider verkligen av våra unkna rötter. Vi har varit ohederliga ,arroganta, lögnaktiga, fega, medvetet vilselett våra väljare, svikit våra egna, våra svagaste, våra pensionärer, våra skattebetalare, vi har valfuskat, sagt fula saker om våra opponenter, vi har mörkat sanningen, vi har smutskastat även när vi har insett att andra har rätt och vi har fel. — Men nu ska det bli ändring. Vi ska sluta vara maktgalna, självgoda och naiva. Vi ska försöka göra folk av oss. Vi ska lyssna på väljarna. Vi ska säga upp bekantskapen med islamisterna. Nu är det dags för det verkliga samarbetet över ALLA blockgränser. Vi ställer nu våra förhoppningar till att bli inbjudna av Åkesson till samtal. Tillsammans ska vi göra Sverige svenskt igen…………..Oj, det var visst bara en dröm. Dags att vakna upp till den grå verkligheten.

  Gilla

 • age

  Vi har dem överallt!
  Vi drabbas av dem alla!
  Vi betalar för dem hela tiden!
  Vi bjuder dem på det vi arbetat ihop!
  Vi tillåter dem slå sönder de bostäder vi bjuder på!
  Vi tillåter dem att våldta våra flickor!
  Vi tillåter dem att ha sin egen ”kultur”!
  Vi bjuder dem på vår sjukvård!
  Vi bjuder dem på vår tandvård!

  Ett känt citat: ”Va´ fan får vi för det?”

  Så länge landsförräderiet, socialdemokraternas kontrakt från 1999
  med MuslimskaBrödraskapet om att hjälpa till att islamisera Sverige
  kommer detta att fortsätta!

  SD visste detta för flera år sedan!

  Gilla

 • ulsansblogg

  Carin Götblad är väl en av de som bejakat en extrem invandring utan motstycke, där suspekta element har fått en fristad i ett tidigare så civiliserat samhälle..
  https://samnytt.se/polischef-varnar-tusentals-potentiellt-farliga-killar-flyter-omkring-i-dag/?fbclid=IwAR1pQhJUIhgpeaZHDPnb4aLOegzS4k8QNviS80egknxC3Q0veBxs8qNPWrk

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Mångkultur är bra och tryggt !!!!!!!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: