15 thoughts on “Tänk Efter Först

 1. Även SD hycklar. Man talar om sandlåda och att andra inte vill tala med dem.

  Men själva så utesluter de lojala medlemmar som är skickligare än partiorganisationen att föra ut partiets budskap till väljarna. Jag tänker på Thoralf Alfsson i Kalmar.

  Han blev tydligen genom sin blogg och sin skicklighet ett hot mot den regionala ordföranden som därmed fick honom utesluten. Jag har läst hans blogg i flera år och aldrig sett något som inte stämmer med SD:s politik.

  Väljare även utanför Kalmarområdet bör nog fundera över vart partiet är på väg.

  https://nyheteridag.se/sd-om-de-andra-partiernas-vagran-att-prata-inte-vardigt-vart-land/

 2. Löven: ”Ho ho ho”! ”Finns det nåra snälla globalister här, som inte bråkar på vår invandringspolitik?” ”Endast svarta paket!”

 3. Tänker på alla som röstat på C.
  Lööf sa nyligen att invandring är en resurs, men gav inga exempel.
  Resurs för alla i den skattefinansierade välfärdsindustrin för vaktbolag och företag som får betalt för att ersätta förstörd egendom.

 4. Förmodligen sista gången vi får se den klassiska Tomten. Nästa år är den nog utbytt till en mulla som kränger inbundet dassapper – även kallad ”koranen”.

  • Nästa år är julen förbjuden. Islamisterna blir kränkta.
   Tala om det för era barn och kolla om dom blir glada.

 5. Hahaha, men egentligen är det allvar, hörde nu att nåstan 60% av befolkningen, enl SCB, fortfarande ställer sig positiva till EU! Det måste vara en av världshistoriens största fall av hjärntvätt! En stor del av befolkningen är förvandlade till Zombies!

  • Vi svenskar är otroligt naiva godtrogna konflikträdda lättlurade och lättmanipulerade, måste vara rena drömmen att vara mytomanisk politiker i Sverige och kunna säga och göra vad som helst utan någon form av motstånd !
   Tyvärr så vet och utnyttjar även framtidens pensionsräddare denna svaghet hos den infödde svensken vilket blir vår egen undergång inom kort.

   • Dessutom så är tyvärr Svenskarna världens i särklass fegaste folk.
    Ja, ja, Jag vet att jag också sitter hemma och är förbannad.
    Detta beror endast på att det gör varken till eller ifrån om jag ensam går ut och demonstrerar. Det är nämligen så det går till här i Sverige.
    Det var demonstrationer i går i Stockholm och det kom ett par hundra demonstranter. Jag är övertygad om att om det skulle demonstreras om samma sak i Frankrike så skulle det komma ett par hundra tusen demonstranter.

Kommentera