Mussarna Demonstrerar För Sin Överlägsenhet


I Kuala Lumpur kommer idag att hållas demonstrationer för bevarande av den ”överlägsenhet” och särställning, som många av muhammedanerna anser att de skall ha.

Det är en demonstration mot att regeringen tidigare avsåg att  underteckna , ”Convention on the Elimination of All Forms of Racial Discrimination (ICERD)”, men när regeringen inte gjorde det den 23/11, så beslöt man att ändå hålla demonstrationen för att  fira att regeringen inte ratificerade den internationella konventionen om avskaffande av alla former av rasdiskriminering.

LÄNK

Om ICERD, som trädde i kraft i Sverige 1972, kan man läsa mer om på WIKI

Det finns en omfattande lagstiftning för att gynna Muhammedanerna i Malaysia, lär mer om ”Bumiputtra” HÄR

 


4 responses to “Mussarna Demonstrerar För Sin Överlägsenhet

 • Stenbock

  På närmre håll har sedan en timma tillbaka fransoserna samlats i stora grupper,över hela landet.Själv tittar jag på Franc 24,som rapporterar från Paris. Trots att myndigheterna hotar alla som vill ha bort Macron finns redan nu 10.000-tals samlade i centrum av stan.Butikerna håller stängt, liksom alla turistattraktioner.
  Lovade ju ”Tantan” att skriva ner några rader kring orsaken till denna ”revolution”.Tyvärr fungerar inte min Mail-sida,därför återger jag er en del av de orsaker en fransman berättade för mig,och som utlöst det hela.
  Alltså inför presidentvalet gällde ju för ”den goda delen av befolkningen” att tillse Macron skulle/måste segra. Motparten Marine Le Pen var ju liksom majoriteten här på bloggen,av motsats art.
  Den lille pajasen Macron lät skriva en lista om c:a 80 punkter,som alla skulle förbättras genom hans ledning.Om de var enbart dessa som gjorde att han fick några % mer än Marine vet ingen.
  Nåväl nu har han regerat under 18 månader och ingen av de utfästelser han gjorde har genomförts. Istället har han sänkt förmögenhetsskatten för de rikaste. Infört beskränkningar av arbetstagarrätten.Sett till att inflationen ökat om 3,2 % och gjort arbetarna/spararna än fattigare. När han sedan ville stå som den gode miljöaktivisten,i samband med att Trump lämnade s.k. Parisavtalet,var måttet rågat för hans landsmän.
  I Frankrike kostar Bensin uppåt 20:-/litern redan nu.På detta ville ha höja ytterligare,för att hindra privat biltrafik.Dieseln ligger även högt i pris,vilket ytterligare fördyrat transporterna av nödvändiga produkter.
  I veckan som gick,besökte den lille snorvalpen några städer i södra delen av landet,där han under valet fått många röster.Hade troligen väntat sig ett applåddånade stöd,men fick uppleva motsatsen.Tvingades låsa in sig på säker plats,och smugglades bakvägen ut för transport hem till Paris. Sedan denna händelse har han inte ens vågat visa sig för pressen. Där sitter han nu i sitt palats, (tillsvidare) och bevakar hur tiden rinner ut för honom.

  Gilla

  • Stenbock

   Fick också av denne fransman en liten bättre bild av Presidenten.
   Översatt till våra förhållande i Abzurdien är han en blandning av Folkpartisten ”Fru Björklund”,och de Gröna kommunisterna…
   Sammantaget en charlatan,utan bestämda åsikter om allting…..
   Inte märkligt hans landsmän känner sig bedragna och nu vill se slutet,på hela pjäsen !
   Varför abzurdsk PK-press inte informerat sina läsare kring detta.kan bero på att hela EU redan skakar i fogarna….

   Gilla

 • ruben

  De verkar oftast vara överlägsna våldsmaskiner, som saknar de naturliga spärrarna. Islam tycks producera ovanligt många fientliga grupperingar runtom i världen. Det avspeglas i många konfliktländer, där olika Islaminriktningar/klaner konkurrerar och blandar sig in i samhällsskicket inte så sällan med terror, våld och hot. Att ansvariga i demokratiska västländer blundar för det känns inte säkert utan kräver en regering och myndigheter med den insikten.

  Gilla

 • Bosse

  Som vanligt ger mångkultur upphov till vissa bieffekter

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: