Inbrottstjuv hotade barn med pistol – nu sitter pappan anhållen


BROTTSLIGHET. Inbrottstjuven i Rosengård, Malmö överraskades på bar gärning av lägenhetsinnehavarna. Då tog förövaren tag i ett av familjens barn – och stoppade in en pistol i munnen på barnet som är i 7-årsåldern, enligt Aftonbladets uppgifter. Nu sitter barnets pappa inlåst och anhållen för att ha misshandlat angriparen.

-Pettersson undrar hur polisen och åklagaren har tid med detta, våldtäktsmän och grövre brottslingar släpps på grund av platsbrist och utredningsresurser. Men en pappa som spöar skiten ur en inbrottstjuv som hotat hans barn har nu suttit inlåst sedan i onsdags!

Enligt min mening hade det inte spelat någon roll om pappan slagit ihjäl tjuven…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


14 responses to “Inbrottstjuv hotade barn med pistol – nu sitter pappan anhållen

 • Br

  Om någon bryter sig in hos nån så är det min bestämda åsikt att man har rätt att i värsta fall ha ihjäl vederbörande utan någon som helst på följd.
  Inbrottstjyven har gjort ett val,då får hen vara beredd på det värsta

  Gilla

 • Silfverbielke

  I Florida hade man haft rätt att skjuta honom direkt.

  Gilla

 • Argus

  Det är för många djuristrer i juridiken. Om ni kommer ihåg oväsendet kring Gorsuch och Kavanaugh så beror det på att de är trogna konstitutionen och maktdelningsprincipen medan domare utsedda av demokrater är mer agendainriktade. En av USA:s mest respekterade domare, Antonin Scalia, undervisar här kongressen i maktdelningsprincipen: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/transcoded/7/7a/Justice_Antonin_Scalia_on_Separation_of_Powers_and_Checks_and_Balances.webm/Justice_Antonin_Scalia_on_Separation_of_Powers_and_Checks_and_Balances.webm.480p.vp9.webm Det var för övrigt Gorsuch som efterträdde honom.

  Gilla

 • nosferatu

  Heja pappan. Hade någon tjuv hotat mina barn med vapen hade inte ett slag på käften räckt.
  Bara i Sverige, bara i Sverige

  Gilla

 • Blodsven

  Feminiztisk lagstiftning är genial….

  Gilla

 • tikamax

  SJälvklart har man som kriminell RÄTT ATT STOPPA EN LADDAD PISTOL I MUNNEN PÅ ETT 7ÅRIGT BARN i SVERIGE! DEN KRIMINELLA MÅSTE FÖRSVARA SIG MOT FADERN TILL BARNET, det förstår t.o.m. ÅKLAGAREN.
  Ohhhh… HOPPAS INTE ATT DEN KRIMINELLA BLEV SKADAD? DÅ SKA HAN HA SKADESTÅND för sitt lidande! Ock så här nära jul, stackars den kriminella, vad kan han få för mardrömmar om pappan till barnet… Oj oj oj.
  Att man ARRESTERAR PAPPAN är BARA SJÄLVKLART I SVERIGE, VI STÅR PÅ DE KRIMINELLAS SIDA I UR OCH SKUR! Håller du inte med om OVANSTÅENDE? E´ru RASIST, eller?

  Gillad av 1 person

 • ossie

  Bär man sig åt så har man gjort sig fredlös. Tjuvjäveln ska vara glad att han kom levande därifrån.

  Gilla

 • Brasklappen

  Rosengård, är det en blatte som angripit en annan blatte…..Svårt att ibland bedöma en historia, om jag vore åklagare skulle jag bedöma litet olika om den som utsätts för brott är en skötsam medborgare med arbete eller inte. Naturligtvis ska man ha rätt till självförsvar om man blir angripen i sitt eget hem, då måste samhället tänja på ”nödvärnsrätten” och speciellt om man känner sig hotad till livet. Man bör ha rätt att gå mycket långt anser jag. Kan det vara så att dessa känner varandra ? Vem begår inbrott i Rosengård och vem bor där frivilligt?

  Gilla

 • Carl ekstóm

  Stefan vad fan har du gjort med Sverige !

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Händer bara i de kriminellas paradis nr 1 Sverige !
  Folkhemmet är tryggt nu och kommer att bli ännu tryggare på sikt säger landsfader Löven.

  Gilla

  • Mässkalle

   ”Ett Starkare Samhälle, Ett Tryggare Sverige” så stod det på socialdemokraternas valaffisch 2018.
   Hur kan det bli starkt, när den svage inte får använda sin styrka mot den starkt beväpnade?

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: