Är det inte dags med verkanseld snart?

BROTTSLIGHET. I går skrev vi om att tre personer, beväpnade och med bil försökte ta sig in på polisstationen i Västerås. 

Mats Ekberg twittrar och undrar vad ansvarige justitie- och inrikesminister Morgan Johansson (S) säger om detta?

Ekberg säger, skjut verkanseld, för att de angriper Sverige och vår suveränitet. Antingen bestämmer Sverige eller så bestämmer de kriminella.

-Pettersson håller mer, man får inte respekt genom att klappa kriminella på huvudet. Respekt skapar man genom ett korrekt och resolut ingripande i alla lägen.

22 thoughts on “Är det inte dags med verkanseld snart?

 1. Den stackars missförstådda kränkta och förmodligen orättvist behandlade 15-åringen som hotade polis i Västerås med ett skjutvapen är nu inte alls förvånande frisläppt !

 2. De kriminella bestämmer i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige, det behöver man inte vara Einstein för att inse !

 3. Det är snart dags att göra som SD föreslog: sätt in militära resurser för att upprätthålla ordningen.

  • Att 7 klövern inte kommenterat denna absurda och mycket allvarliga händelse är ju inte ett dugg förvånande men har det hörts något från SD om detta någonstans, vore väl läge ?

  • Att militär skulle sättas in I Sverige är det väl ingen som tror på ?
   Inte ens SD tror på det förslaget som sades i valrörelsen då mycket valfläsk väller ut ur truten på mytomaniska politiker.

 4. Ja hur ska ett land annars försvara sig mot beväpnade fiender, som attackerar vårt rättsväsende?

 5. Äsch, utlänningar är bara välkomna på alla polisstationer. Det är därför polisen inte öppnar eld! Det är ju dessa polisen b l a ömkar om, MOT OSS RIKTIGA SVENSKAR!

 6. ”Vem vet vilka trauman desa stackar människor har gått igenom innan de kom till Sverige”

  Morgan Johansson

 7. ”Tand för tand, öga för öga” säger Bibeln.

  ”De” har redan börjat skjuta.
  => dags att besvara elden!

  • Blev inte riktigt lika mycket ståhej kring denna mycket tragiska händelse i PK-media som det förmodligen skulle blivit om det hade drabbat någon av politikerna utsedd stackars utsatt grupp i samhället !
   Är 2018 skillnad på import och ej import.

Kommentera