20-årig ”svensk” erkänner terrorplaner

TERRORISM. En 20-årig arab, skriven i Bromma i västra Stockholm greps i våras i Libanon, anklagad för att vara IS-terrorist. Han ska nu ställas inför rätta i Libanon. Araben är född i Saudiarabien, och uppvuxen i den palestinska stadsdel al-Yarmouk söder om Syriens huvudstad Damaskus.

Han säger i förhör att han för IS räkning undersökt möjligheterna för att kidnappa barn till diplomater i Sverige. Han ska ha fått instruktioner i hur man bygger bomber och ha planerat politiska mord.

Palestinierna rekryterades när han bodde i Stockholm, och hoppade av skolan för att åka till Libanon. UD bekräftar att en svensk medborgare gripits. Mannens advokatbyrå säger att han är oskyldig och att erkännandena i förhören ska ha kommit under press.

-Pettersson säger, ta det svenska medborgarskapet ifrån honom…

Låt proffsen ta hand om sina egna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

8 thoughts on “20-årig ”svensk” erkänner terrorplaner

 1. Enligt hatmedia en SVENSK men de borde skämmas att kalla kriminella araber för svenskar, – kräk, syltryggar, fega mähän, dummare än en åderförkalkad höna! Vi som läser här vet sanningen MEN 82% vägrar se sanningen!!!

 2. Vad är det advokatbyrå som fått ärendet egentligen, man brukar väl pressa folk i förhör. Inte ställer man en fråga sedan är det över ?
  – Är du IS terrorist ?
  – Näe
  – Förhöret med den anklagade är över, du är fri att gå

 3. Det finns inte på kartan i det politisk korrekta Sverige att ta ifrån honom det svenska medborgarskapet. Förmodligen kan vi trösta oss med att han kommer inte hit i första taget då han kommer att sitta inne ett bra tag där nere.

 4. Allt detta skit kan vi tacka Hillary Clinton för, det var hon som uppmuntrande till att starta ”den Arabiska våren”
  Det kanske är en förklaring att Putin så till att hon inte blev president

Kommentera