20-årig ”svensk” erkänner terrorplaner


TERRORISM. En 20-årig arab, skriven i Bromma i västra Stockholm greps i våras i Libanon, anklagad för att vara IS-terrorist. Han ska nu ställas inför rätta i Libanon. Araben är född i Saudiarabien, och uppvuxen i den palestinska stadsdel al-Yarmouk söder om Syriens huvudstad Damaskus.

Han säger i förhör att han för IS räkning undersökt möjligheterna för att kidnappa barn till diplomater i Sverige. Han ska ha fått instruktioner i hur man bygger bomber och ha planerat politiska mord.

Palestinierna rekryterades när han bodde i Stockholm, och hoppade av skolan för att åka till Libanon. UD bekräftar att en svensk medborgare gripits. Mannens advokatbyrå säger att han är oskyldig och att erkännandena i förhören ska ha kommit under press.

-Pettersson säger, ta det svenska medborgarskapet ifrån honom…

Låt proffsen ta hand om sina egna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


8 responses to “20-årig ”svensk” erkänner terrorplaner

 • Brasklappen

  Enligt hatmedia en SVENSK men de borde skämmas att kalla kriminella araber för svenskar, – kräk, syltryggar, fega mähän, dummare än en åderförkalkad höna! Vi som läser här vet sanningen MEN 82% vägrar se sanningen!!!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Svensk ??????????
  Hmmmmmm.

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Vad är det advokatbyrå som fått ärendet egentligen, man brukar väl pressa folk i förhör. Inte ställer man en fråga sedan är det över ?
  – Är du IS terrorist ?
  – Näe
  – Förhöret med den anklagade är över, du är fri att gå

  Gilla

 • Monica

  Det finns inte på kartan i det politisk korrekta Sverige att ta ifrån honom det svenska medborgarskapet. Förmodligen kan vi trösta oss med att han kommer inte hit i första taget då han kommer att sitta inne ett bra tag där nere.

  Gilla

 • Zero8

  Allt detta skit kan vi tacka Hillary Clinton för, det var hon som uppmuntrande till att starta ”den Arabiska våren”
  Det kanske är en förklaring att Putin så till att hon inte blev president

  Gilla

 • Kent

  Framför allt begär inte att få ”svensken” utlämnad till Sverige.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: