Ring P1 och Swebbtv om FN:s migrationsavtal

INVANDRING. Det var i gårdagens sändning av Ring P1 från Göteborg som en kvinna ringde och lyckades komma fram under förespegling av att hon skulle prata om årets julklapp. 

avsnittet som kan höras nedan inleder kvinnan med att berätta att medier i Sverige försöker mörka nyheten om FNs migrationsavtal som övergångsregeringen avser att skriva under den 10-11 december i Marocko.

Kvinnan berättar också att hon hade ringt Charlotta Friborg, för att fråga om varför SVT inte rapporterar om migrationsavtalet – och då ska Friborg ha slängt luren i örat på henne. Friborg är programchef på SVT Nyheters riksredaktion och ansvarig utgivare för bland annat Rapport, Aktuellt, Morgonstudion och svtnyheter.se.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

17 thoughts on “Ring P1 och Swebbtv om FN:s migrationsavtal

 1. Eftersom vi just nu inte har någon regering, har Sverige inte rätt att skriva på någon förbindelse.

 2. Bra gjort. Givetvis skall inga såna avtal skrivas på. Det vore väl olagligt nu när alla lyder under en avgående interimsregering? Det var listigt hanterat att mörka den nyheten överhuvudtaget. Börjar våra myndigheter och ledande politiker mha sina lydmedia betrakta svenska allmänheten och skattebetalarna, som en pöbel, som alltid har fel? Ja, det är väl redan bevisat, med tanke på hur de behandlar SD, 18% av Svenska folket.

 3. Public Service låter bra. Vi kanske borde skaffa det? 😉

  100 personer borde räcka för att rapportera nyheter och meddelanden till allmänheten till en uppskattad kostnad av 200 miljoner om året. En besparing på mer än 8 miljarder. SVT, SR och UR får söka finansiering på annat håll, bli betalkanaler eller nåt.

 4. Pucko SR. Ungefär som när texttjuven Pascalidou ” inte kände till balkonghoppningar”
  Gör som i Danmark. Drar ner budgeten för SR till ett minimum, eller gör som Åkesson säger,
  – Lägg ner skiten.

 5. Om den nya Public service-avgiften som Skatteverket kommer att ta ut åt SVT, SR och UR med början 1 januari 2019. Den nya Public service-avgiften skall ersätta den nuvarande Radio- och TV-licensen.

  I SVT-programmet ”Gokväll” 29 nov 2018 intervjuades SVT:s vd Hanna Stjärne av programledaren Linda Olofsson.

  I vanlig ordning fick Hanna Stjärne (med vevande händer och armar)okritiskt ge sin vrångbild av den nya ”avgiften” och samtidigt hylla bl a SVTs sakliga, neutrala och ”oberoende” betydelse på alla tänkbara sätt utan att mötas av några nämnvärda kritiska frågor eller relevanta synpunkter på denna skatt / avgift som påtvingats alla … även de som inte vill eller ens kan se något av SVT:s utbud. Även SVT:s journalistiska värdefulla gärningar framhölls. Fullkomligt absurt!

  Avsnittet börjar c:a 4 min och 50 sekunder in i programmet på videolänken nedan:

  https://www.svtplay.se/video/19881306/gokvall/go-kvall-29-nov-18-45-2?start=auto&tab=2018

 6. När Sverige skriver under detta FN-avtal,så är det ytterligare en”krigsförklaring” från överheten mot sitt eget folk.

  • Dom vet att dom kan göra precis vad dom vill svensken gör ändå inget, ja manifestationer mot rasism och klockringning mot nazister.
   Titta på fransmännen när skithögen makron ska höja drivmedelskatten.

 7. SVT Nyheter rapporterar bara om sådant som passar in i deras vänsteragenda. En fason de ofta lägger sig till med är att gömma undan nyheter under ”Lokalt”. Då kan de säga att de visst rapporterat om en nyhet. Sedan undrar ju vän av ordning hur många som bor i t.ex. Värmland eller Blekinge som går in och läser under Stockholms lokalnyheter.
  SVT – inte att lita på om man vill ha HELA bilden och inte bara den ständigt vänstervinklade.

 8. Bravo!
  Ju fler som vaknar desto fler som kan väcka andra, hoppas det blir en lavineffekt som begraver PK media och politiker i sin egen härskna skit!

 9. ”Jag känner inte till det här”, säger programledaren i programmet.

  Är det någon som tror honom?

  Bra av kvinnan att kuppa sig in i programmet. En eloge till henne. Hoppas det var många ”sovande” svenskar som lyssnade.

 10. Högafflar nästa…. eller?! En kupp mot världens länder i väst med ett godkännande av media och politiker…

  Kan bara säga: You are playing with fire, and you WILL get burned!

 11. Och vi ska betala skatt till det sk public service som egentligen fungerar som regimmedia.
  Hade man tagit med några av de vanartiga gossarna från NMR till demonstrationen så hade säkert ett gäng våldsamma vänsterextrema dykt och med dem hela pkmedia incl svt och sr.

 12. SVT och SR står väl också under kravet som finns i kontraktet som
  socialdemokraterna skrev med muslimerna 1999 om att de skulle bidra till att islamisera Sverige?

  Sveriges största landsförräderi genom tiderna?

Kommentera