Rånvåg över Lund – unga män i grupp rånar helt öppet


BROTTSLIGHET. Unga män i grupp rånar på ett nytt och oblygt vis, mitt bland folk.

Offren vaktas medan konton töms. Det var sex kända rån i Lund under helgen, men även Helsingborg, Malmö, Göteborg och många andra platser drabbades.

Rånoffren är tydligen blinda, vi får inga signalement men det är också ett signalement…

 

 


13 responses to “Rånvåg över Lund – unga män i grupp rånar helt öppet

 • JEX

  I detta land får man ju inte ens försvara sig mot dessa lättkränkta Svensk hatande blattar. Och behöver man hjälp av Polis så kommer dom inte eller så tar det så lång tid att det är försent ,försvarar man sig och lyckas frihetsberöva blatten så åker man dit för det också. 😦

  Gilla

 • Cinna

  Förekomsten av rån och våldsamheten i dem har eskalerat fort på sistone, i flera städer.
  Detta är oroande.

  Vad kan vi dra för slutsatser av det?

  Gilla

  • Cinna

   Angående signalement, eller bristen på:
   På 90-talet berättade en polis, som jag var bekant med, att man kunde dra ofta korrekta slutsatser om gärningsmännens kulturella härkomst, baserat på vilken typ av våld som använts och hur gärningen utförts.

   Detta är ju idag statistiskt belagt, genom vilka som döms för olika brott: När det gäller tex gruppvåldtäkt är folk från vissa kulturer överrepresenterade, när det gäller åldringsrån en annan.

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Sverige är tryggt !!!!!!!!!

  Gilla

 • Inconvenient Observations

  De här epidemiska synproblemen som sveper genom landet är verkligen oroande.

  Gilla

 • ruben

  Jag tror inte rättsväsendet lägger stor vikt på personrån med utländska ligor. Det finns inga resurser eller seriösa planer att ta itu med det. Det ses, som ett misslyckande av den obegränsade invandringspolitiken och måste ignoreras på ett diskret sätt. Det är vad jag tror om Absurdistan. Hittills har starkt fokus i media varit ( förutom klimathotet ) kulturprofilen, Han hade säkert utsatt sina offer för ett orättvist lidande och skall förstås ha sitt straff. Att man satte handfängsel och kedjor på honom vid häktningen borde säga av vilken dignitet brottslingen ansågs vara. Eller var det andra skäl, som bestämde den överdrivna försiktigheten mot 70-åringen? När jag såg bilderna på handfängsel och kedjor, kunde man tro att han var en livsfarlig och rymningsbenägen seriemördare de lyckats fånga. Jag efterlyser skälig prioritering. Jag tror det behövs omval i första hand och sedan lämpliga utbyten av nyckelpersoner inom en del myndigheter.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Globalisterna drömmer om en kallhamrad EU-armé som kan skjuta skarpt, rakt in i den protesterande pöbeln. Vanliga medborgare får klara sig själva vid angrepp från rasistiska rånare från MENA. Det är i allt väsentligt en äcklig tid vi lever i.

  Gilla

 • Hans

  Vilda västern.

  Gilla

 • tikamax

  Så länge det är förbjudet att visa mördares, rånares, våldtäktsmäns ANSIKTEN – om det inte är SVENSKAR vill säga – kommer de att gå FRIA men det är väl det som är MENINGEN så att statistiken fortsätter visa att i SVERIGE begår bara SVENSKAR BROTT och INGA MIGRANTER.

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Vad är det som händer i vårt land.???Det måste bli slut snart på allt våld och elände. Explotioner,skjutningar rån i olika former osv.Vi måste ha en regering som tar tag i eländet.Vi kan inte ha det så här eller är det de vi röstade för?Vad säger ni?Vad skall vi göra?Medborgargarden eller skall vi beväpna oss.Regegringen svetsarn gör ingenting, res er svenska folket kräv tillbaka forna tiders trygghet.

  Gilla

  • tikamax

   Jag gillar FRANKRIKES SVAR till IDIOTEN MACRON.

   Gilla

  • Tore

   Vart fjärde år får Svensken rösta hur landet ska styras, majoriteten har röstat för fri invandring sänkta pensioner höjda bidrag, höjda skatter och höjt bistånd.
   Så vi får dom politiker vi röstar på.

   Gilla

  • Andorrs

   Allting handlar numera om att granska folket. I detta ingår t ex människors sexvanor till vem som tjänar bäst i din kommun.
   Media slutade nämligen helt och hållet att granska makten efter att SD kom in i riksdagen 2010. Då skapades en ny agenda som handlar om ta reda på vilka idioter som röstar på SD istället.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: