Glädjande Nyhet


Minst 37 talibaner har dödats för att de fick för tidig utlösning på en bilbomb, i Maroof-distriktet i södra Kannaharprovidsen i Afghanistan.  Aziz Ahmad Aziz, guvernörens talesman, berättade för Afghan News att händelsen ägde rum i Maroof distrikt sent på fredag ​​kväll.

Han sa att de mordlystna muslimerna, tillhörande gruppen Talibaner, riggade en Humvee-bil med sprängämnen och tänkte utföra ett attentat mot en gränspolisbataljonen, men klantade till det och fick för tidig utlösning av bomben!

Under tiden försvarsdepartementet sade 37 av de mordlystna muhammedanerna dödades och 15 motorcyklar förstördes också i bombningen.

LÄNK


3 responses to “Glädjande Nyhet

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: