De tar hand om skjutningarnas offer


BROTTSLIGHET. Skjutningar. Knivhuggningar. Mord. Mordförsök. Det grova våldet har blivit snudd på vardag på många platser runt om i landet. Bara i Uppsala har det hittills i år skett 15 skottlossningar – flera med dödlig utgång. Dåd som inte bara påverkar de direkt drabbade utan alla samhällsskikt och instanser, rapporterar SVT


På Akademiska sjukhuset i Uppsala arbetar till exempel Anders, Sara och Håkan vilkas jobb är att försöka rädda livet på de skadade, oavsett förutsättningar.

-Pettersson håller nästan med SVT, ”det grova våldet har blivit snudd på vardag på många platser runt om i landet” varifrån kommer snudd på…, det är vardag i en stor del av landet och det beror på asylinvandringen från dysfunktionella länder.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


8 responses to “De tar hand om skjutningarnas offer

 • Roland Salomonsson

  Varje skjutning, med träffade offer, innebär MINST 75 miljoner i EXTRA kostnad för sjukvården, vilket väl blir 4-5 MILJARDER. Detta inkl dödade och alla träffade. Är det någon som inte fattar varför Landstingen i så stor utsträckning går med underskott? De träffade/dödade är dessutom kategorier, som i regel inte bidrar till samhället med ”skattekronor”, men således ”stjäl” vårdresurser från sådana som skött sina skatter och behöver vård/operationer för att inte dö.

  Till ovanstående behöver läggas effekterna av de stora mängder knarklangare, som staten beslutade skulle placeras rakt in i den viktigaste marknadsplatsen för knarkförsäljning – gymnasierna.

  Och alla noterade väl att liksom i England har ett ”grooming-gäng” avslöjats. Just nu är det 14 eller fler män (18-24 – äldsten 38 år) – merparten verkar vara muslimer, vilka avslöjats ha utfört övergreppen mot en 10-åring, som närmast hållits som sex-slavinna. Hur många av dessa har påstått sig vara ensamkommande ”baaarn”? Liksom i England, verkar samhällets olika instanser och nätverk av ”batik-häxor” ha verkat för att mörka vad som hänt. Kan man nu vänta sig att liksom i England, när första fallet uppdagas därför att föräldrar och offer vägrar hålla tyst, att snart ger sig en hel härva av andra offer tillkänna. I den svenska vänsterindoktrinerade samhällsmiljön skulle detta inte bli förvånande.

  Gilla

  • Roland Salomonsson

   Varje träffad av skott genererar kostnader inte enbart genom livräddande operationer/vård, utan även ett stort antal efterföljande operationer rehabiliteringsåtgärder – ibland under flera år – som krävs för att den träffade skall kunna få närmast återställd hälsa och kroppsfunktioner. Skjutningarna sker i o f s inom vissa områden, men när de närliggande sjukhusens operationskapacitéter överbelastas, så att den normala livräddande operationerna åt allmänheten måste skjutas på, så kommer dessa att flyttas till andra sjukhus istället, som då överbelastas och får skjuta på sina etc.
   Det lågfrekventa terroristkriget påverkar således HELA landets operationsresurser, samt in i grannländerna.

   OCH politikerna fattar inget, vill inget reellt, tittar bort – och fortsätter korrumpera sig!

   Gilla

 • Cinna

  Ibland försäger sig gammelmedia och det visar att inte ens de, gammelmedia, trodde på Sarnecki, som de gång på gång lät ljuga för folket.

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Svetsarn sa att det kommer löna sig lite längre fram .Ljuger han eller…..??

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Nej, kroniskt mytomaniska politiker ljuger aldrig !
   Detta anser i alla fall en majoritet av den naiva konflikträdda och Melloälskande svenska folket.

   Gilla

 • Onkel Björn

  Tack vare pensionsräddarnas kriminalitet och belastning på sjukvården har jag slutat lämna blod.
  Vill inte att mitt blod ska gå till skadeskjutna gängkriminella.

  Gilla

 • ossie

  Ska fan bli hotad för att ta hand om sånt skit.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: