Välbesökt demonstration mot FN:s migrationsavtal

INVANDRING. Idag har det hållits en partipolitiskt obunden demonstration på Mynttorget i Stockholm mot FN:s migrationsavtal, ”Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration”, som Sveriges expeditionsregering aavser att skriva på i Marocko den 10 december. 

-Pettersson hittar inget i de etablerade medierna om demonstrationen, men det är klart det gäller bara svenskarnas säkerhet. Det är annat när ljugande, vuxna afghanska män utan asylskäl demonstrerar. Då är media på plats. Dock ser det inte ut som demonstrationen var partipolitisk obunden helt och hållet som utlovats.

AfS riks Twitter ovan

Adam Berg AfS nedan

Alternativmedia var på plats men de etablerade medierna sitter någonstans och kurar…

23 thoughts on “Välbesökt demonstration mot FN:s migrationsavtal

 1. Vilka demonstrationer som nämns i SVT och SR är helt
  beroende på vem som arrangerar demonstrationerna.

  Demonstration anordnas av Miljöpartiet eller Vänsterpartiet – demonstrationen nämns i SVT eller SR.

  I detta fall ser det ut att vara en invandringskritisk demonstration
  anordnad av AfS – följdaktligen nämns inte demonstrationen i
  SVT eller SR.

 2. Heder åt Gustav Kasselstrand och Alternativ för Sverige! Ingen annan tar tag i detta, någon måste göra det, AFS har vettiga företrädare, det är allvar nu om vi ska kunna rädda Sverige!

 3. Ett bra sätt att förstöra en demonstration på, är att blanda in politiska partier. Demon kanske hade varit mer välbesökt om inte bl.a. afs öppet kom dit. Folk som inte sympatiserar med deras politik kanske skrämdes bort av den anledningen.
  Afs och SD har väl ändå tidigare visat sina åsikter i fallet.

 4. Ett land som ger upp sina gränser och bestämmanderätt är i praktiken inget land längre…inte helt fel säga att den 10 December så upphör Sverige som nation då inga gränser finns kvar vilket ju är EUs och FNs mål om ”en gränslös värld” med en anonym brunsvart identitetslösa människor ska befolka hela Världen. Enligt ”UN-migrant replacement” så menar man på att tex Japan måste ta in ca 40%arab+afrikaner för att klara en åldrande befolkning som det så vacket heter :). Bakom dessa floskel-termer så döljer sig onda planer på genocideproject

 5. Mycket märkligt.
  Arrangören skrev ju uttryckligen att man skulle lämna alla partipolitiska symboler hemma eftersom det var en obunden manifestation.

  Hur fan kan de då säga att inte SD’are var där, och undra varför de inte dök upp????

 6. Var där, det är glädjande att det finns ”vakna” människor, men fler måste vi bli..
  Vi måste prata ut…
  Vi måste, ALLA, skriva till ”S”.
  och ifrågasätta PK partier, speciellt S ,med Stefan Löfven och Margot Wallström varför döljer de avtalet..Hade det varit bra och gynna Sverige skulle de ha pratat om det..
  Skulle det vara bra till andra utveckalde länder varför drar allt fler länder ur det!

  • Mycket bra video och suveränt tal av en kvinna om just kvinnors situation och brist på trygghet i Sverige på grund av massinvandringen av ROVDJUR!!! Tacka Stefan Löven och Socialdemokraterna + deras vapendragare bl.a. LO och Nya Moderaterna!!!

 7. Varför finns det inget att läsa eller se på våra statliga propagandamedia SVT och SR? Jävla kommunist kanaler som vi är tvungna att betala i Nordkoreansk anda.

 8. Jag och min fru var där och det var god stämning och utmärkta tal av Lennart Matikainen, Katerina Janoush, Mikael Willgert Swebbtv, Jan Tullberg, Johan Bouvin och Mikael Bergmark! Än är inte allt sagt och avgjort om vad som skall hända i framtiden! Se bara på hur folk i Frankrike reagerar på globalisten Macron och detta har spritt sig till Belgien och Nederländerna. Folkresning är lösningen och fler och fler vaknar upp inför vansinnet som pågår!

 9. Inget om antalet vänsterextrema motdemonstranter heller ?
  De är ju alltid enligt PK-media i klar majoritet.

 10. Våra förrädare kommer tyvärr att skriva på bl.a. av den anledningen att SD är emot. Det viktigaste för dom är ju inte att regera landet, utan att blockera SD. Inser 82:an vad dom har ställt till med ?

 11. De etablerade medierna har fått order om att inte ge detta någon uppmärksamhet. De livrädda skithögarna gör bara som de blir tillsagda av makten att vad och vad inte att rapportera…

Kommentera