Stefan Löfven får mer tid av talmannen

REGERINGSBILDNING. Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven får mer tid för att få i hop sitt förslag regeringsalternativ. Måndagens pressträff med talmannen och Löfven kommer därför att flyttas fram. Talmannen kommer tidigast onsdagen den 5 december klockan 9.00 att lägga fram förslag till statsminister för riksdagen, enligt ett pressmeddelande.

 

17 thoughts on “Stefan Löfven får mer tid av talmannen

 1. LO har återringt till Johan på GS när han hade sökt dem.
  Som vanligt slutar samtalet på stört fast det är han på LO som har ringt upp Johan med:
  ”- Nu är det så här att jag måste strax lägga på”.

  ”Frågan till LO är enkel, apropå att S eventuellt vill ingå samarbete med C & L. Hur skall LO stoppa låglönejobb, arbetsrätt & demokrati när C & L vill avskaffa både fackföreningar och nationer, som är själva demokratins och fackföreningarnas fundament. Meriterade LO-juristen Claes Mikael Jonsson erkänner att LO:s val att välja bort SD, till förmån för globalism och nyliberalism, gör att man drar undan mattan för sin egen framtid.”

  SD-hatande LO erkänner: Avskaffar oss själva

 2. Vi får väl se hur pass mycket Centern och Liberalerna
  får igenom av sina högljudda krav.

  Blir det ens en liten tummetott?

 3. NAIVISTERNA vore ett lämpligt Partinamn för
  alla 82:or…samtliga av dessa ”symtom” finns
  att finna i 82:ans grupperingar…det är endast
  NAIVISTER och Sverigedemokrater

  NAIV står för: barnsliga, godtrogna, troskyldiga,
  blåögda, aningslösa, omogna; enfaldiga, lätt-
  lurade, lättrogna, dumma, korkade; okonstlade
  på ett primitivt sätt

 4. Allt är planerat in i minsta detalj. De kommer att förhala regerings bildningen in i de längsta. Lövfen kommer att röstas ner och sen kommer Kristersson att få chansen igen. Annie Lööf kommer att be om stöd från MP och deras krav är att de inte blir en Moderat statsminister. Nu kommer Annie Lööf att föreslås som statsminister. Centern och Liberalerna har visat sitt Globalistiska ansikte och struntat i väljarna.
  Sverige styrs av Bilderberggruppen och FN.
  ”Politik är en konst i att hålla folket borta ifrån de dom har med att göra”.

  • Det vore bättre att talmannen lade korten på bordet och sa som 7-klövern har kommit överens om att Stefan blir statsminister och Jimmy kastas ut från riksdagen.
   Detta var ju klart redan dagen efter valet
   7-klövern är ju helt överens om att skita fullständigt i valet som var och köra sitt eget löp.
   Väljarna i Sverige har varit med om det absolut mest onödiga val någonsin. Valresultatet kunde ha varit hur som helst, resultatet hade ändå varit detsamma.
   Om s fått 20% och SD fått 46% så hade se ändå slutat med en S- regering för så var det ju bestämt.

  • De kommer ursäkta sig till sina väljare med frasen vi hade inget val. Allt blir glömt och nästa val får de åter väljarnas förtroende.

 5. Om jag inte minns fel så är ju Ste-Fan redan avsatt. Denna parodi på den representativa demokratin har nu drabbat den hårt prövade väljarkåren i snart 3 månader. Kan det möjligen vara så att detta bara är ett rävspel. Man drar ut på teatern så pass länge att det till slut blir så ohållbart att man kan motivera en ändring i regeringsformen och liknande statuter. Och på det viset ställa SD offside. Skulle inte förvåna mig om vi får uppleva ett odemokratiskt D-Ö-2,0.

 6. Absurda Sverige. Efter att drivit allianskampanj i valet, utsåg sig helt plötsligt Lööf till vågmästare. Björklund hängde på. De kommer nog att få stå ensamma i den sk mittenfilen, omkörda båda sidor.

 7. Inte 4 år till med svetsarn.Om skjutningar ökar i nuvarande takt så får vi nog beväpna oss snarast,för att svetsarn är helt oförmögen att skydda sitt eget folk. Käbla ,flosker och mobba folk det är han duktig på.Nyval bums.

  • Det enda som är 100% säkert är att samtliga 7-klöver partier svikit sina väljare å det grövsta och att SD inte haft ett enda dugg med det att göra men får givetvis skulden för det.
   Varför får inte det enda partiet i Sverige som är värt namnet chansen att bilda regering.
   Jag kanske kan svara själv.
   Jo det beror på att det inte finns något annat parti i Sverige idag som vet vad politik är. Alla partiledarna i 7-klövern satsar till 100% på att fylla sin egen plånbok och skiter högaktningsfullt i hur det går för Sverige och Svenskarna. Dom skiter också i valet och utgången av det. Det ända dom bryr sig om är vem som skall bli diktator.

Kommentera