Egyptisk skådespelerska hotas med fängelse för en klänning, i Sverige…


GOTT OCH BLANDAT. Den egyptiska skådespelerskan Rania Youseff riskerar att dömas till fängelse på grund av sitt val av klänning vid Kairos filmfestival tidigare i veckan. Vid festivalens avslutningsceremoni bar Youseff en svart spetsklänning med en genomskinlig nedre del, som visade upp hennes ben. Hon åtalas nu för ”anstiftan till sedeslöshet”.

Youseff kommer att ställas inför rätta i januari och maxstraffet för brottet är fem års fängelse.,  enligt The Telegraph.

-Pettersson säger att det är lite överdrivet av egypterna men hellre lite ordning än att släppa det helt fritt som i Sverige där vem som helst får se ut hur som helst…

Bilden från Politikfakta

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


7 responses to “Egyptisk skådespelerska hotas med fängelse för en klänning, i Sverige…

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: