Miljarder läggs på kriminella invandrare utan asylskäl medan hemlösa och barn lider…


INVANDRING. Sveriges ekonomiska realiteter hårdnar. Grupp ställs nu öppet mot grupp. Medan många lider, ger man andra resurser som för hungriga gamla svenskar låter som rena fantasier. Men sådant är det svenska samhället 2018. Kriminella unga män från Afghanistan skäms bort av kommunerna – medan 231 barn blev hemlösa i Sverige under första halvan av 2018.

Hemlös uteliggare. Stockholm. Pixabay

Antalet hemlösa totalt beräknas vara 33000 (mörkertalet är antagligen högre). Välfärdssamhället håller på att krackelera, konstaterar Lotta Säfström, vd för Göteborgs kyrkliga stadsmission i en artikel i Expressen igår. Men ingen ställer relevanta frågor om hur det kan komma sig att vissa i Sverige tillåts ha det tryggt och bra medan de som byggt landet tvingas svälta i förnedring.

Efterforskningar visar till exempel att Göteborgs stad, samtidigt som man avskedar sjukvårdspersonal och säger sig inte ha råd med snöröjning, betalar 450.000 kronor i månaden till ett enda hvb-hem som ger boende åt sex afghaner, varav minst en är kriminellt belastad och så sent som förra veckan knivhögg en annan afghan i magen i Nordstan.

Det är inte på något sätt olagligt, utan helt korrekt enligt de lagar vi har i Sverige, det som sker på det aktuella hemmet och andra liknande inrättningar runt om i Sverige. Men jag har skärskådat just detta hem i Göteborgstrakten och dess ägare. Här bor sex unga afghaner, av vilka minst ett par inte är under 18 år som uppgetts enligt källor med insyn. En av dessa unga män har nyligen varit inblandad i en incident i Nordstan där han knivhögg en annan ung afghan. Trots att man på ytan ger sken av att ta hand om de unga männen begår de brott i det svenska samhället. Detta belastar givetvis såväl polis som socialtjänst och det är personer ur dessa yrkeskategorier som hört av sig till Katerina Magasin för att vädra sin bestörtning.

– Detta är ju fullt lagligt, men det är ändå helt absurt, säger en av källorna som av förståeliga skäl vill vara anonym. Detta hem får 2.500 per dag, per person. Då ingår inte extra kostnader för utflykter och annat. Jag trodde först att jag hörde fel, jag tänkte, det är väl 2.500 per dag för alla sex? Men nej. 2.500 kronor per person och dag. Det är 15.000 kronor per dag. Varje dag.

Läs vidare på Katerina Magasin…

-Pettersson säger att politik är att vilja och de politiker som majoriteten röstat på vill ha det så här…


17 responses to “Miljarder läggs på kriminella invandrare utan asylskäl medan hemlösa och barn lider…

 • micaelsblogspot

  Reblogga detta på Micaels Lidéns Blog och kommenterade:
  Politikerna är hjärtlösa individer när gäller sin egen ursprungsbefolkning, men man får vad man röstar på, och majoriteten av väljarna valde detta.

  Gilla

 • Monica

  Varför på alla alternativa medier tar insändare in ofta de 82 % som har röstat på PK-partier? Tror inte det har gått rätt till under valet. Allt tyder på valfusk.

  Gilla

 • Nicklas

  Fan vad jag skäms över detta vidriga galna land. tack så mycket 82:an håll i hatten nu när konjunkturen vänder nedåt. Då kan ni stå där med era importerade kelgrisar.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Det är ju 2018 skillnad på heliga och kramgoa pensionsräddare och infödda svenskar !
  Vad säger och tycker 7 klövern och deras trygga 82:a och vad säger inte minst SD ?

  Gilla

  • Grune

   Det var en miljon gånger bättre på 1950-talet. På den tiden fanns det ett land som hette Sverige och där bodde et Svenskar.
   Nu för tiden ar detta land som är ett muslimsk kalifat utan namn och bebos av 90% muslimer omvandlats till en fristat för alla grovt kriminella i världen.

   Gilla

 • Bobby

  Miljoner miljarder har lagts på miljoner ljugande invällare utan asylskäl sedan 70-talet, heter det. Såklart så får man några hundratusen som är kriminella då också, men kalla fakta kvarstår: det är inte dom kriminella som är problemet. Dom är epidemins synligaste del.

  Gilla

  • Grune

   Du har rätt. De är faktiskt inte invandrarnas fel att det ser ut som det gör i Sverige, utan det är väljarnas och det faktum att det inte finns några politiker i Sverige som bär skulden till att Sverige idag är utplånat från Världskartan.
   Så länge vi har 82% av befolkningen som inte är läskunniga så kommer det bara att bli sämre här detta land som en gång var Sverige..

   Gilla

   • Maya

    Jag tänker ofta på de gamla som ligger i hemmen runt i Sverige.ofta ovetandes blir de väljare till sossar, när lakejer springer och jagar röster .De en stor grupp sjuka ,medicinerade, ovetandes om vad som pågår är bara röstboskap åt sossar! Så fult ,direkt valfusk.
    Valet måste omorganiseras.

    Gilla

 • Björn

  Expressen berättade igår om hemlösa och fattigpensionärer men även andra med skral ekonomi står i stadsmissionens soppkö varje dag för att helt enkelt få i sig mat.
  Samtidigt ordnades tillfälliga och även ofta permanenta bostäder åt ”nyanlända”. Nyanlända som även får generös ersättning av landets skattebetalare.
  När i helvete ska svenska politiker vakna och se hur ruttet det är i det här landet?

  Gilla

  • Grune

   Vilka POLITIKER ?????
   Vi har ju idag bara ett politiskt parti i Sverige och dom har fattat detta för många år sedan. Men eftersom de övriga partierna inbillar sig att detta parti inte har samma syn på massinvandringen av grovt kriminella som dom så får dom inte vara med och forma Sverige som majoriteten av det Svenska folket vill.
   Detta parti heter SD.

   Gilla

 • OPet

  Det kan inte finnas någon annan förklaring än gravt hjätntvättning om man förespråkar detta !!!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  De hemlösa får det inte lättare framöver…..

  Sveriges kommuner visar lägre finansiell stabilitet än förra året, enligt Svensk Kommunrating.

  ”Det kommer bli väldigt jobbigt för kommunerna”, varnar chefsanalytikern.

  Vilket betyg får din kommun?

  Certifieringen ges till de kommuner som erhåller slutbetyget A i vår årliga rating. Betyget A visar på att kommunens finanser genomgående ligger på högsta nivå. 2017 fick 60 av 290 kommuner denna utmärkelse.

  https://sverigesbastakommuner.se/page/1/?jobskeyword&s&serialized=1&action=pfs#038;s&serialized=1&action=pfs

  Gilla

 • Jack

  Nu är vi jävligt trötta på att regingen slösar bort våra skattepengar. Ut ur Sverige med alla som inte är svenskar och koster pengar.

  Gilla

  • Grune

   Det kan inte vara regeringen som slösar bort pengarna. För vi har ingen regering och har inte haft någon på minst 50 år.

   Gilla

 • Dalmasen

  Sverige idag !!!
  Vill vi ha det så här ?
  Hur blir det det för kommande generationer med detta styre vi har nu ?
  Hur långt ska vi behöva sjunka innan makten börjar fatta ?
  Ska vi dalta med kriminella invandrare och låta ex. barn & pensionärer
  få stå tillbaka ? etc etc etc.
  Det är hemskt hur Sverige sköts nu, skrämmande.
  Nej. Det är dax att vi som förstår vad som pågår, börjar säga ifrån rejält.
  Nu är det dags att lägga miljarderna på dom som vart med och dragit
  in dom.
  Ser fram emot ett extraval med rejäl uppgång för SD .
  Dom är det sista vi har att hoppas på, och dom kommer att leverera.
  Dags att visa vad demokrati är och släppa in näst största partiet SD nu.

  Gilla

  • Grune

   Samtliga SVENSKA skattebetalare borde gå till skatteverket och begära att få sin skatt sänkt till mellan 10 och 15% för det är väl ungefär vad vi betalar för att få sjukvård, skola,polis och äldrevård, r resten av skatten vi betalar trycks ner i halsen på arbetsskygga analfabeter från Afrika och Asien.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: