Är Owe Nilsson på TT en snuskgubbe?

MEDIA. Igår skrev vi om att Owe Nilsson, politisk reporter på TT tyckte att Joakim Lamotte var en halvfigur. Idag dök det upp en historia från 2012 om att herr Nilsson kanske inte är så lämplig som reporter, och absolut inte som politisk reporter. 

TT:s politiske reporter Owe Nilsson väckte då rabalder enligt tidningen Resumé. Infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd twittrade att man inte behövde någon tröja i samband med en middag en ljummen kväll på Gran Canaria varpå Owe Nilsson skrev: ”Eh, äter du naken”…

-Pettersson säger att en gång är ingen gång men två gånger är en gång för mycket…

8 thoughts on “Är Owe Nilsson på TT en snuskgubbe?

  1. Catharina Elmsäter-Svärd kom in med systers meriter.till Riksdagen.Det är så det fungerar i Sverige.Hon har inte heller bidragit positivt till Sveriges framgångar, tvärtom. Ove känner inte jag till.
    Kollade på Reinfeldt i morse på tv.Han är en förkastlig landsförrädare och hans hat lyser i hans ögon.Han sade någonting om svenskar.Hur mycket har han tänkt på oss ? Han har lyckats förstöra hela Sverige och övriga Europa med sin öppna famn? När han talade om SD och de onda krafter, som inte godkänner Sveriges invandringspolitik stängde jag tv n.orkar inte se mannen !
    Glöm inte bort Mynttorget i dag. När jag säger till mina vänner att gå dit,blir svaret; nej, det är första advent ! Dra åt trissan.Sån är svensken.

  2. Till Kent. Bra sagt! men, Jag kan nog tycka att genus”vetenskapen” ska ”forska” om allt som inte är vetenskapligt. Dvs, allt som faller utanför vetenskap kan undersökas av genus”forskarna”. Detta har ju varit deras starka kort allt sedan tillkomsten av skräp”ämnet”.

  3. Att smutskasta och klanka ner på andra, är ju bara ett sätt att hävda sin egen förträfflighet. Nilsson är säkert väl medveten om att Lamotte gör ett mycket bättre jobb, trots klart mindre resurser, än vad han själv gör.

    Herr Nilsson, börja gräv där de verkliga problemen finns. Fast han kanske inte törs. Verkligheten kan vara tuff,

Kommentera