”Journalist” klagar på den som gör ”journalisternas” jobb till en bråkdel av kostnaden…

JOURNALISTIK. Owe Nilsson, politisk reporter på TT twittrar om hur lat och dum han och hans kollegor är. De sitter i sköna femhjulingar på redaktionerna och försöka lära folk att tycka rätt i rätt frågor i stället för att rapportera från verkligheten och de skäms inte ens för att kalla sig reportrar och journalister, fast de låter Lamotte med flera göra deras jobb. 

”Det är synd att 99 % odugliga journalisterna skall fördärva förtroendet för en hel yrkeskår” Okänd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

19 thoughts on “”Journalist” klagar på den som gör ”journalisternas” jobb till en bråkdel av kostnaden…

 1. TT – en av de värsta PK-megafonerna som finns. Sanslöst vinklade nyheter som sväljs med hull och hår av SVT m.fl.

 2. Förmodligen så är Lamotte relevant, och behövs till skillnad från dessa pompösa skrävlare som glömt vad journalistik är. Konstigt att han inte skrev swisande halvfigur då de också hatar hur fria journalister försörjer sig.

 3. Journalistkåren = obildade, okunniga, lata.
  De journalister som undersökte, uttryckte sig i tal o skrift finns inte mer förutom några engagerade som Lamotte. De s.k journalister som angriper de engagerade är avundsjuka och de sitter på rumpan så länge att de blir lönnfeta och sjukliga och de har ingen aning om vad som händer i samhället.
  Vi skattebetalare skall inte betala en enda krona till tidningarnas ägare och dess scharlataner, de som vill läsa skiten låt dem betala för det.

 4. Jag tror att Owe menar att Lamotte har halva vikten jämfört med honom, man blir stor och fet av att bara sitta stilla och tycka en massa saker. Så förslag till tjock-Owe är att gå ut utanför kontoret och visa att du är journalist istället, du får en slank kropp på köpet

 5. Han gör det inte bara billigare utan mycket bättre dessutom. Svenska journalister är med några få undantag överbetalda nollor.

 6. Ja fy fan vilken hetsjakt på Lamotte som försöker sprida sanningen om vad som händer i Sverige idag . Jag förstår inte varför dessa pk journalister inte kan se att det håller på att gå åt helvete med Sverige med denna kriminella invandring som dessa pk journalister helt är som motfalls kärringar. Lamotte har till och med blivit mordhotad an kriminella blattar . Jag tror att dom flesta här följer hans tappra försök att sprida sanningen om vad som händer i Sverige idag .

 7. Sossen Annika Strandhäll gillade det Owe Nilsson skrev.

  Fasadmänniskorna håller ihop mot folket. Gillar tydligen att ”halv-kränka” människor, som befinner sig ute i verkligheten.

  • Då verkar Annika Strandhäll (S) befinna sig i den åsiktskorridor där den muslimska feministen mm Carolina Farraj och hennes vän riksdagsledamoten Leila Ali Elmi (MP) gemensamt uttrycker sitt hat mot Joakim Lamotte.

   Se och lyssna på videon nedan:

   https://videopress.com/v/UT58RflJ

 8. Owe Nilsson TT twittrade detta den 1 juni 2018

  Jag bryter tyvärr litet för ofta mot TT:s policy för sociala medier i det att jag talar om vad jag tycker och tänker. Jag har därför kommit överens med ledningen att lägga Twitter på hyllan. Meddelas endast på detta sätt, och det innebär att jag inte kan svara på frågor här.

  Men löftet att sluta twittra har han brutit många gånger. Kanske lika ofta som de politiker han skall granska bryter sina vallöften.

  Läs mer på:

  Kritiserade Niklas Svensson – uppmanades att sluta twittra
  Efter att TT:s politiska reporter Owe Nilsson kritiserat Expressens dito Niklas Svensson uppmanades han av ledningen att sluta med twittrandet. Något han under förmiddagen gjorde, det enligt uppgifter till Resumé. (Publicerat den 1 juni 2018)

  Läs mer på:

  https://www.resume.se/nyheter/artiklar/2018/06/01/kritiserade-niklas-svensson-nu-stangs-tt-reporten-av-fran-twitter/

 9. De sitter väl och sorterar inkommande nyheter och släpper vidare det som passar deras narrativ det som inte passar deras narrative slängs i papperskorgen.

 10. När blev journalistik ett påverkans-uppdrag?
  Har just lyssnat på en intervju med Janne Josefsson och frapperas ändå av bristen på ärlighet.

  Om journalister håller sig till att redovisa fakta i stället för att bedöma om vilken vinkel det ska ha, eller ännu värre strunta i att redovisa.
  Lamotte behövs i högsta grad och det beror på att majoriteten av journalistiken är totalt undermålig, ansvaret ligger hos dem själva.

  Samma sak sker dagligen när man demoniserar lågutbildade arbetare som vill komma till rätta med invandringen. Vad man utelämnar där att dessa människor måste leva i den verklighet som politiker och journalister till största delen är ansvariga för.
  Om du måste leva i den problematiska verkligheten så är du kanske mindre benägen att tycka att invandringen är positiv. Vissa måste arbeta för att försörja både sig själv och många andra.

 11. Dessa msm-journalister tillhör den regerande nomenklaturan och är tjenis med PK-sektens politiker, detta kan man höra vid pressträffar när ledande politiker ger ordet till frågeställaren genom att tilltala denne med förnamn, tex varsågod Owe osv. Att dessa journalister någon gång skulle ställa någon besvärlig eller känslig fråga är uteslutet.

Kommentera