Afghaner gruppvåldtog flicka, löjliga straff i dom – flickan vill inte längre leva

BROTTSLIGHET. Fem afghaner som i juli gruppvåldtog och förnedrade en finsk flicka i Seinäjoki dömdes till milda fängelsestraff i Södra Österbottens tingsrätt, Finlaand. De fem dömda är Meeraj Abdoli, Nabi Ahmadi, Nawshad Chinigol, Waisuddin Ghosuddin Ghiasuddin och Abdullatif Shafai.

Den 19 år gamla flickan hade via internet stämt träff med Abdullatif Shafai, men när han kom för att plocka upp henne var två andra afghanska män också i bilen. Därefter åkte de till kvinnans lägenhet och istället för endast Shafai trängde sig samtliga in i hennes lägenhet och fler afghaner dök upp och trängde sig in i lägenheten.

Shafai hade krävt att kvinnan skulle ha sex med hans landsmän. Ghosuddin Ghiasuddi började pressa kvinnan att ha sex med honom, men hon vägrade systematiskt och försökte både på finska och engelska förklara att hon inte ville.

Situationen med de fem hotfulla fiendesoldaterna i hennes lägenhet gjorde flickan livrädd. Både Ghosuddin Ghiasuddi och Shafai berättade för tingsrätten att flickan skakade av rädsla.

Afghanerna hindrade flickan från att lämna sin lägenhet och sade att hon inte slapp ut om hon inte hade sex med dem. Hon sade nej hela tiden. Nawshad Chinigol berättade att han hört flickan säga nej när Ghosuddin Ghiasuddi var den förste som våldtog henne. Det gjorde att Chinigol och de andra afghanerna krävde att också få våldta flickan, vilket de därefter gjorde gång på gång.

 • Abdullatif Shafai dömdes till 3 års fängelse för våldtäkt. Han hade inte haft samlag med flickan, men varit den som planerat och drivit hela brottet och därför ansåg tingsrätten att hans skuld var ännu högre än de andra männens. Shafais straff är endast hälften av maxstraffet för våldtäkt enligt finsk lag.
 • Waisuddin Ghosuddin Ghiasuddin dömdes för flera våldtäkter till 2 år och 6 månaders fängelse.
 • Nawshadi Chinigol dömdes till två års fängelse för våldtäkt.
 • Nabin Ahmadi dömdes till 2 år och 3 månaders fängelse för våldtäkt.
 • Meeraj Abdoli dömdes till 6 månaders villkorligt fängelse för att ha sexuellt ofredat flickan och filmat henne när hon blev våldtagen.

Våldtäktsmännen dömdes att betala €6000 – €7000 var till kvinnan i ersättning för hennes lidande.

I en intervju med den finska nyhetsbloggen PT-Media säger flickan att hon har bott i Österbotten i hela sitt liv. Hon berättar att hon mådde så dåligt efter våldtäkten att hon sökte psykiatrisk behandling, men blev utkastad från vårdcentret första natten. Hon kunde inte fortsätta bo i sin lägenhet efter händelsen eller fortsätta sin utbildning och hade försökt ta sitt liv i förtvivlan.

Läs mer på Ålands Nyheter…

-Pettersson säger att straffen är i klass med de finska…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

16 thoughts on “Afghaner gruppvåldtog flicka, löjliga straff i dom – flickan vill inte längre leva

 1. Det är ”allas-lika-värdes”-normen och antirasismen, som är skuld till detta svineri. Socialistasens vidriga predikan om att alla är samma skrot och korn, vart man än kommer ifrån, och ska ses som lika, och ha samma förnåner. Likasom vänsterfolkets predikan, att alla kvinnor ska ha rätt till sex, men ingen som skyddar dem. För de ska självständigt få klara sig bäst de vill. Det har gett dem deras oskyddade utsattet. D v s jämlikheten!

  Propagandan har också hjärntvättat unga flickor att tro, att utlänningar beter sig lika beskedligt som oss. Vilket är HELT FEL, om man ser i stort. Istället borde man lära ut vaksamhet, och försiktighet gällande utlänningar. Då hade flickor klarat sig bra mycket bättre än de idag gör. LITA ALDRIG PÅ EN UTLÄNNING, i första hand!

 2. Eftersom muslimerna kräver anpassning på alla andra områden (när det är till deras fördel) så borde vi utdöma straff enligt Sharia. Det vill säga förverkande av de verktyg som används vid brottet.

  Jag finner inga uppgifter på att de blivit dömda till livstids utvisning vilket borde vara relevant i fallet.

  • OJDÅ! Falskmedia vaknade https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/369359e3-f8c4-418c-9a2d-86eb9aa592ee Men såklart så nämns inte etnicitet, dom är bara ”män” vilket är förolämpande mot oss normala män. Alla vet redan i sånahär fall vilka ”män” det är frågan om. Det kokar undar ytan i Finland nu, folket har fått tillräckligt av denna MÅNGFALD och BERIKNING, MÄN börjar ta itu med dessa ”män”. Förlåt Sveriges flickor, ”männen” flyr till ert land då, men ni tycks ju vilja ha oändligt av dom så: WIN-WIN!

 3. Kan inte låta bli att undra vad som har hänt med folk!

  Varför klev hon in i bilen när han inte var ensam?

  • Genus, allas lika värde och handhjärta. Indoktrinering sedan barnsben som fortsätter i skolan.
   Sådan uppväxt fick inte jag som barn, den jag fick handlade om att arbeta och göra rätt för sig. Se men inte röra andras saker, och såg man någon behandla det kvinnliga könet illa. Då var det fritt fram att misshandla den personen, ifall personen slog en kvinna

 4. Finns det verkligen någon kvinna som kan tänka sig att para sig med dessa svin?

  ”Som man bäddar får man ligga”!
  Hoppas att hon är den enda kvinna som kan tänka sig detta!

  • Ja det finns det uppenbarligen eftersom hon stämt träff med en, hur jävligt det än låter så kan flickan bli ett varnade exempel för andra flickor i Finland.
   Men å andra sidan tittar man på Sverige verkar Våldtäkterna ha omvänd effekt på flickor.

 5. Det som gör mig förtvivlad är att det finska rättsväsendet följer storebror Sveriges sjuka sätt att minska straffen och anklaga oss för allting.
  Vad har hänt med Finland, som jag ha betraktat som ett tryggt land att leva i för folket. Nu får man omvärdera.
  De här keppkineser måste stoppas med alla medel.

 6. För invandringen OFFRAR man BEFOLKNINGEN så sker också i SVERIGE.
  Detta är POLITIKERNAS FEL och att de klagar att polisen inte har resurser – vad spelar de för roll? – när de får tag på förrövaren får de ändå låga straff och man OFFRAR FLICKAN. Ju högre ett straff är för kränkningen som en våldtäkt innebär – dessto HÖGRE VÄRDE har flickan – får de löjligt låga straff – inser hon att hennes ”värde” är NOLL och självmord är då den enda utvägen som många unga kvinnor väljer.

  • Man offrar befolkningen, hela befolkningens ekonomi och livsutrymme.

   Allt detta för att pressa in oändliga mängder okända kriminella personer i vårt arma land, samtidigt som man överöser som med oändliga mängder pengar.

   Våra pengar, som man stjäl från gamla och sjuka i första hand.

   Våra tre senaste tre regeringar är landsförrädare av värsta sorten, som ljuger folket rakt i ansiktet, medan pengarna rinner rakt in i deras egna fickor från dom utländska intressen som lätt kontrollerar dom.

   • Nej, politikerna offrar inte befolkningen!

    Befolkningen vill ha det så här!

  • Med en liten gnutta självbevarelsedrift hade detta kunna undvikas, men dom har ju såååå fina ögon.

Kommentera