Släng dig i väggen Timbuktu, du är en texttjuv…


BEDRÄGERI. Enligt sin egen logik borde Timbuktu betala 1 miljon kr till 70-tals artisten Ewa Roos som gjorde denna låt flera decennier innan Timbuktu gjorde sig känd genom att göra en låt med samma titel och refräng. Se så! Hosta upp slantarna eller ta med dig din stämningsansökan mot SD och gå och dra nåt gammalt över dig Jason.

Ewa Roos – ”Alla vill till himlen (men ingen vill ju dö)”

Timbuktus egen fakestory: – Vi snackade med en snubbe som sa ”In Ghana it’s like everybody wants to go to heaven but nobody wants to die.” Vi tyckte att det var ett vackert uttryck, sen började vi tänka ”vilken låttitel, vilken albumtitel, så måste plattan heta”.

Grabben är so full of shit, skriver Carina-Fina på sin blogg…

-Pettersson säger att Ewa Roos lever och har hälsan, 69 år gammal, så hon tar tacksamt emot miljonen plus ränta herr  Jason ”Timbuktu” Diakité. Har hon inte skrivit texten kan hon säkert förmedla pengarna…


11 responses to “Släng dig i väggen Timbuktu, du är en texttjuv…

 • Kaj

  Idag fyller Ewa Roos 70 år!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Tjaffsa om en stulen musiktext !
  Snacka om välfärdsproblem, patetiskt.

  Gilla

 • Mm

  Ytterligare en liten skit som tror att de har all kunskap om musik o texter. Som vår utrikesminister brukar uttrycka sig: kryp tillbaka till grottan/hålan du kom upp i från, creep

  Gilla

 • Cirkusen fortsätter.

  Precis….som en riktig PK-kommunist …. låta andra jobba och bara leva på andra…och säga att andra ska göra si och så, medans de gör inget själva.

  Vi ska ta hit mängder med människor, men PK-fjantarna och dum kommunisterna ska inte jobba och bidra med skattepengar, och säga att vi ska ordna allt för skäggbarnen….
  Amnesti, pengar och befolkning att råna och våldföra sig på.
  Rikti, riktig sjukt PK-kommunist tänkande !

  Ps. Försök skapa nått eget utan att sno ifrån andra …. bluff gubbe 😡

  Till Ewa Roos 💛

  Gilla

 • ossie

  Såg just ett inslag på Kulturnyheterna om denna ”stöld” och i vanlig ordning så nämndes inte ett ord om att detta citat var snott och plankat av herr negern Timbuktu.

  Gilla

 • Grune

  Han borde fatta vid det här laget att han inte är, har aldrig varit och kommer aldrig att bli någon artist.
  Om han mot förmodan spelat in 10 låtar så är dessa 10 stulna från artister.

  Gilla

 • A.W.

  Det heter alla vill till himlen men Få vill ju dö, inget annat.

  Gilla

 • micaelsblogspot

  Reblogga detta på Micaels Lidéns Blog och kommenterade:
  Mycket bra skrivet. Rebloggar detta på micaelsblogspot.

  Gilla

 • El gringo

  För några år sedan visste jag inget in Timbuktu, annat än att han hade gjort några bra låtar, rösten påminner lite om Peps Perssons. Dessutom sade han att Reifeltregimen ”borde avsättas”, jag trodde att han var Svensk och var emot massinvandringen! Hade aldrig sett honom! För ett par år sedan gjorde han vissa uttalanden som fick mig att sluta lyssna på honom (passivt alltså, skulle aldrig falla mig in att köpa något). Och nu har han ju gjort bort sig fullständigt!
  Flytta hem dit du kom ifrån, tack!

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Så länge man har rätt värdegrund, att hata SD. Då är man ingen tjuv, man är mer som en messias. Då kan man bete sig som man vill.
  Tänk om han hade sagt att han röstade på SD, då hade det varit en låtstöld som inte varit av denna värld. Och drevet hade varit igång på alla tidningar och kanaler med rätt värdegrund

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: