Inget drev när socialdemokrat säger neger och raljerar om våldtäkt…


SOCIALDEMOKRATER. Marie Dahlin, socialdemokrat och kommunstyrelsens ordförande i Vänersborg har fått avgå. Damen kallade sin kallade sin mörkhyade praktikant för ”var är min neger” – och påstod att tjejer rädda för våldtäkt egentligen sysslade med ”önsketänkande”. Dahlin har även sagt att invandrare kan plöja sin egen mark och bygga sina egna hus eller bygga raketer!

Märkligt nog så är rapporteringen om att en erfaren socialdemokrat i ledande ställning kallat sin praktikant för neger och att Marie Dahlin (S) raljerar över att flickor och kvinnor önskar att bli våldtagna minimal.

-Pettersson hittar inte ett ord i Anders Lindbergs twitterflöde, det är tydligen något helt annat när Sverigedemokrater uppträder illa…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


12 responses to “Inget drev när socialdemokrat säger neger och raljerar om våldtäkt…

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: