Det är sjukt – SD slängde ut Thoralf Alfsson, som svarar på anklagelserna…


SVERIGEDEMOKRATERNA. I måndags den 26 november 2018 uteslöt Sverigedemokraternas partistyrelse Thoralf Alfsson från partiet. Detta trots allt det enorma arbete Thoralf lagt ner för partiet under alla år.

Thoralf Alfsson redovisar några av anklagelserna från Medlemsutskottet på sin blogg.  Yttrandet är på hela 20 sidor så kommer han delar upp det i sex olika blogginlägg, varav tre är publicerade idag.

Thoralfs bloggs genomslagskraft lokalt och nationellt blev troligen hans fall. Ingen annan SD-politiker har samma plattform för att kommunicera med. Något sådant finns inte plats för i extremt toppstyrda SD. Plus lokal maktstrider om positioner i SD Kalmar och landsting.

-Pettersson minns när vår dåvarande skribent Eva-Marie fick sparken från Sverigedemokraternas kansli där hon var anställd som politisk sekreterare. När Eva-Marie sökte jobbet så berättade hon att hon var skribent på Petterssons blogg, hennes blivande chef, kommunalrådet Magnus Olsson (SD) Malmö såg det som en merit.

Samarbetet fungerade bra och valrörelsen 2014 had dragit igång när det exploderade i media, ”Sd politiker avslöjas som rasistisk bloggare”. 

I stället för att försvara Eva-Marie och hennes rätt till grundlagsskyddad yttrande- och åsiktsfrihet så förvandlades Magnus Olsson till bödel och gjorde Eva-Marie arbets- och partilös. Dessutom utan avgångsvederlag.

Jag har mejlat honom många gånger men aldrig fått något svar, det är bara att konstatera en skitstövel är en skitstövel. Hur mycket lögner och hot har Malmöpolitikern och andra politiska karriärister medverkat till?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


20 responses to “Det är sjukt – SD slängde ut Thoralf Alfsson, som svarar på anklagelserna…

 • Thomas

  AfS är det enda rätta. Hoppas Thoralf går med där istället.Finns en stor chans att de kommer in i riksdagen på liberalernas bekostnad 2022,om det inte blir val innan, vill säga.
  För kommer de närmats 4 åren regeras av t ex Annie Lööf kommer till och med min faster Majvor i Mullsjö rösta på AfS. om Sverige ens finns då..

  Gilla

 • ossie

  Denna Mattias B Johansson som verkar ligga bakom är en skitstövel som borde ha en riktig kick i baken ur partiet. En skam att behandla Thoralf på detta sätt.

  Gilla

 • Leffeman

  Angående Magnus Olsson,Vet ni när han jobbade så visste nästan ingen vem han var vid namnet men sa man Fubbick så visste alla vem man menade

  Gilla

 • Kent

  Det är väl bara att konstatera att när man känner den förföriska doften från köttgrytan så släpper man alla principer och all moral oavsett parti.
  Makt korrumperar.

  Gilla

  • Maya

   Nu ser man verkligen det med klara ögon. Hela riksdagen är fullt av idioter. Det enda syftet är att behålla sin plats där på grund av den höga lönen.
   Vi måste få bort alla stollar där och sopa mattan ren ,starta om och se till att det är svenskar ensamma som skall sitta där .Då först slipper vi tala om rasism och allt annat skit som de kastar på oss.

   Gilla

 • Peter Skoglund

  SD:s medlemsutskott har inte ”kokat soppa på en spik”, utan man har lyckats ”koka soppa på en nubb”.

  När man har uteslutit Thoralf Alfsson, som medlem ur partiet.

  Det kan man konstatera efter att ha läst hans version och svar. I de 3 första blogginläggen, om det som ligger till grund för beslutet från medlemsutskottet.

  Kommer de tre kommande delarna inte ge något mer konkret. Så är detta enbart en personlig vendetta inom SD, mot Thoralf Alfsson personligen.

  ”Skrämmande” är att man hänvisar till IRM som en av anledningarna. För att de har skrivit och publicerat ”20-30 inlägg”, om Thoralfs egna blogg.

  Naturligtvis godkänner och utesluter Sverigedemokraterna medlemmar, precis som man vill, efter vad man kommer fram till genom egna internutredningar. Precis som vilken annan förening som helst i Sverige.

  Fast gör man det på dessa uppgifter som är officiella och tillgängliga för gemene man, just nu. Så kan man bara konstatera att SD:s medlemsutskott har problem.

  Så likt ”ringarna på vattnet” som sprider sig, så blir detta naturligtvis ett problem, för både den lokala Kalmarföreningen och även då på riksnivå.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Blir man attackerad av extremistorganistaioner som IRM och Expo för sina åsikter och vad man skriver så är det en merit och något positivt och inte något negativt. Detta borde vara SD ledningens ståndpunkt och inte som nu att krypa på knä för dessa löss.

  Gilla

 • Kapten Bölja

  Finns det överhuvudtaget någon vettig person som vill
  ställa upp för SD i framtiden?

  Så fort någon ifrån IRM, Centern eller journalist öppnar
  käften och kräver en SD partimedlems avgång så nog
  bifalles det ifrån partinomenakluturan.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Ni kommer kanske ihåg innan valet, när jag sa att nu går min röst till AFS?

  Gilla

 • ruben

  Jag förstår inte anklagelserna. Jag har läst många bra artiklar på Thoralf Alfssons blogg och aldrig i de artiklarna läst människorättsfientliga påhopp, oförskämdheter eller olagliga uttryck. Att tycka illa om vissa ideologier, filosofier eller politiska partier är en mänsklig rättighet att fritt få uttrycka i en demokrati. Håller de rättigheterna på att dras in? Jag förstår knappt det, som pågår i politiken i Sverige i dag.

  Gillad av 1 person

  • Joy

   Jag läste igenom det Toralf skrivit på sin blogg om ärendet. Jag vet nu mer än någonsin att jag aldrig ska arbeta i SD. Aldrig någonsin. Jag skulle inte orka slåss mot dem ifall jag skulle bli ifrågasatt. Det gäller att ha vassa armbågar idag.

   Gilla

  • Sanningssägaren.

   Fast det obehagliga är ju att alla som når fram offentligt och inte öppet väljer sida för sanningen, framförallt avseende de värsta lögnerna legitimerar ju dessa hur bra andra synpunkter vederbörande för fram. Det spelar ju t.ex. ingen roll hur mycket gott jag gör oavsett det gäller att på riktigt vara snäll mot gamla och äldre och i nästa andetag stå på förintelselögnarnas sida, då den är den värsta lögnen i hela mänsklighetens historia och varje dag orsakar skada som bara växer.

   Gilla

   • Sanningssägaren.

    Jag påstår att mänskligheten måste lyfta upp förintelsebluffavslöjandet till högsta prioritet. Den frågan är viktigare än alla skogsbränder, all svält, klimatbluffen, all jävla invandring av avskrädes folk från alla skithålsländer till de vitas länder etc. Inte förrän den lögnen rämnar kommer man kunna avväpna dessa satanister med Soros, Rotschilds med sina fasansfulla lakejer i politik och myndigheter över hela västvärlden och naturligtvis alla galna vänstersocialistavskrädesNPC:er och börja ställa allt till rätta igen.

    Gilla

 • Macke

  Vilka som ligger bakom är IRM (Inte Rasist Men).

  ”För sex år sedan startade vi på IRM en ”avgångsklocka” på Thoralf Alfsson efter inte mindre än tjugofyra artiklar om hans rasistiska, homofobiska och klimatförnekelse. Sedan dessa har vi tappat räkningen på antalet rasistiska utspel som kommit via hans privata blogg.

  IRM avslutar med :
  ”Vi ser ingen som helst anledning att misstro Alfsson i detta fall, för som vi skriver här ovan, det har funnits gott om rasistiska skäl att utesluta honom under de 2296 dagar och 5 timmar sedan vi startade avgångsklockan:”
  https://www.interasistmen.se/granskning/efter-tio-ar-av-rasism-och-islamofobi-utesluts-thoralf-alfsson-av-sverigedemokraterna/

  Tala om vilka anklagelser de går på med att sparka ut Thoralf.
  Med bl.a. att Thoralf har förtalat IKEA.
  När han tog kontakt med IKEA och bara undrade för att hans blogg var avstängd på deras Wi Fi, när de hade fått in att den hade porr.
  Att Thoralf hade utpekat muslimer för att torget var på fredagarna embarkerade med felparkerade bilar, där det råder P förbud.
  När Thoralf tog upp om problemet så fotograferade han bilar, som var felparkerade och inte muslimer.
  Vilket gjorde att även andra ställde sig där när de uppfattade det som tillåtet.
  Samt på allmänplats råder det inget fotoförbud.

  FT nämner om Thoralf.

  ”Thoralf Afsson uteslöts för han blev negativt omskriven av media och ”Inte rasist men”

  Utdrag:
  Thoralf Alfsson uteslöts ur Sverigedemokraterna med hänvisning till att hans frispråkiga blogginlägg gav partiet negativ publicitet. SD-ledningen pekar bland annat på inlägg som skrivits om Alfsson på den vänsterextrema bloggen ”Inte rasist men”.
  – Det är bara att gratulera de lokala journalisterna för deras arbete. Ni lyckades! skriver Alfsson.

  ”På sin blogg konstaterar Alfsson att det inte finns några anklagelser i brevet som handlar om ideologi eller att han har avvikit från partilinjen.

  ”Det handlar heller inte om några anklagelser om rasistiska uttalanden. Utan det handlar om en negativ mediebild! Det är bara att gratulera de lokala journalisterna för deras arbete. Ni lyckades! Och nu vet ni hur ni skall bära er åt för att få fler personer uteslutna från SD. Fixa bara en negativ mediebild så fixar medlemsutskottet resten”, skriver Thoralf Alfsson.”
  http://www.friatider.se/thoralf-afsson-utesl-ts-f-r-han-blev-negativt-omskriven-av-media-och-inte-rasist-men

  Gilla

 • Mm

  Han passade inte in, så mycket som han gjort i Kalmar för SD och det han trott på. Fantastisk fotograf. Ta reda på fakta, men det gäller inte i SD, de kryper för makten, för att passa in.
  Nu återstår Alternativ för Sverige för att rädda Sverige.

  Gilla

 • Tomas Omaely

  Jag börjar till och med att vackla i min tro i att jag röstar på rätt parti efter att jag läst om hur partilesningen behandlar Thoralf Alfsson.
  Jag trodde aldrig att det skulle ske.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Tyvärr verkar Jimmie omge sig med ulvar i fårakläder.

  Gilla

 • Punto

  Det går inte att få partiet rumsrent med skitstövlar med piskor i ledande positioner och som har partiledningens stöd för att trakassera lojala medlemmar men som betraktas som hot mot den egna positionen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: