Vill Centerpartiet försämra allemansrätten?

REGERINGSBILDNINGEN. I går presenterade centerpartiets ledare Annie Lööf en kravlista för att släppa fram Stefan Löfven som statsminister nästa vecka.Nu måste S acceptera kraven – det finns inte tid att förhandla innan statsministeromröstningen, säger Lööf som meddelar att hon själv inte tänker sitta i en S-ledd regering.

-Pettersson undrar lite över ett krav.

 •  Sänkta skatter på jobb och företag.
 • Liberalisera bostads- och arbetsmarknaden.
 • Säkra valfriheten i välfärden.
 • Frihets- och äganderättsreformer för landsbygden.
 • Sänkta marginalskatter.
 • Reformerade turordningsregler.
 • Friare hyressättning.
 • Lägre ingångslön för nyanländas jobb.
 • Sänkta arbetsgivaravgifter för småföretag.

Vad menar Annie Lööf och Centerpartiet med “Frihets- och äganderättsreformer för landsbygden”. Tänker Centern ge sig på Allemansrätten eller…

Jag har mejlat Centerpartiets kansli men ännu inte fått svar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

13 thoughts on “Vill Centerpartiet försämra allemansrätten?

 1. Centerpartiet är helt klart ute efter att få bilda den muslimska regering där annie lööf är statsminister. För att kunna göra detta så utrotar ho gärna Sverige från världskartan.

 2. Apropå “kravmaskinen” från centerpartiet……….

  “C och L:s populism bidrar till en politisk tryckkokare.”

  “Att Centerpartiet och övriga borgerliga partier väljer bort att samtala med Sverigedemokraterna om sakpolitik visar att man inte är intresserad av saklighet.

  Man är bara intresserad av att upprätthålla en bild av Sverigedemokraterna som oberörbara”, skriver Josefin Utas demokratipolitisk talesperson för Medborgerlig Samling.

  https://www.dagenssamhalle.se/debatt/c-och-ls-populism-bidrar-till-en-politisk-tryckkokare-25048

 3. Familjen är storbönder o skogsägare så nu gäller det att sälja ut liberalismen för att bli sossarnas och kommunisternas knähundstik. Bravo Annie!!

 4. Hon skall alltså rösta för S, men vill inte ha en S-regering.
  Hur skall kärringen ha det.
  Jag är till 100% säker på att hon är ute efter att bli statsminister, viket gud förbjude.
  Vi vill inte ha jordens dummaste människa som statsminister i Sverige, då är Jan Långben 100 gånger bättre.

 5. Frihets- och äganderättsreformer för landsbygden ska urholkas:
  Det är nog det som menas när dom ska ta över fritidshus, och ge dom till den pensionsräddande delen av befolkningen. För det har varit på tapeten tidigare, men dom kan inte enligt lagen göra så för tillfället. Justera lagen lite och vips så försvann dom flesta fritidshus utan att någon kan göra något, och en liten skamlig ersättning “kanske” ges.

 6. En gång i tiden var Centerpartiet (Bondeförbundet) ett intresse parti för lantbrukare. Centerpartiet har blivit ett storstadsparti där deras röster kommer från dess övre medelklassen och överklass samt muslimer som bor i hela Sverige då de upplever att deras religion kan få ganska fritt svängrum i partiet och Annie Lööf också vill ha hit yttterligare 30 miljoner immigranter. Undrar hur många bönder i dag som röstar på Centern om inte. Vilka partier är det som vinner deras röster?

  • “Vilka partier är det som vinner deras röster?”

   Enligt SVT VALU såg väljarströmmarna från 2014 till 2018 ut som i grafiken på länken nedan. Klicka på den gröna C-symbolen under rubriken 2014 högst upp på vänster sida. Då visas hur många procent av C-väljarna 2014 som har lagt sina röster på C och andra partier i 2018 års val.

   https://www.svt.se/special/valu2018-valjarstrommar/

   Om man klickar på partisymbolerna i den högra kolumnen visas i procent varifrån resp. parti fått sina väljare i 2018 års val.

 7. Jag tycker vi kan ta 1000kr/mån för allemansrätten för dom som inte är svenska medborgare. Pengarna kan gå till att hålla rent efter skitiga utlänningar, ex romer. Nu får en privat markägare beskosta städning efter romer själva.

 8. Obehagligt när hon vet att hon har en strategi som hon inte informerar om men jag tror planen är att hon vill bli statsminister och strategin ser vi början av och slutet blir att hon krönes med STATSMINISTERHATTEN.

 9. Det är inte omöjligt, MENA- folk och vissa andra går i allmänhet inte ihop med rättigheter så som allemansrätten. Det är i så fall en konsekvens av massinvasionen i kombination med EU-medlemskapet.

 10. Bara ständigt hyckleri, snart finns en ny typ av DÖ mellan den röd/gröna sörjan och den förljugna Alliansen !

 11. Jag vet, det är för att bygga tältläger för pursvenskar, så man kan expropriera våra hus och hem eftersom dom behövs för vår nya adel, 82% PK har ju röstat för det.

Kommentera