Sex tungt kriminella gripna i Malmö – efterlysta för våldsbrott i Spanien

BROTTSLIGHET. Sex personer har gripits i Malmö misstänkta för grova våldsbrott i Spanien, männen som har gripits ingår i den kriminella miljön i Malmö. Spanien har utfärdat en europeisk arresteringsorder på personerna. Om de begärs häktade planeras de att lämnas över till landet. Svensk polis går inte in i detalj kring vad brottsmisstankarna gäller.

– Spanska myndigheter har begärt att vi ska behandla det här med sekretess, säger polismästare Petra Stenkula till Kvällsposten. 

-Pettersson säger dessa skåningar…härligt med ”svensk” mångkultur på export…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

11 thoughts on “Sex tungt kriminella gripna i Malmö – efterlysta för våldsbrott i Spanien

 1. Tur för mångkulturivraren Stefan Löven och SOCIALDEMOKRATERNA att polisen har order att mörka etnicitet på de kriminella i Malmö! 82:an tackar genom att rösta på 7klövern för mer mångfald och mångkriminalitet! De vaknar den dagen Sverige tagits över av muslimerna, då kommer det att vara försent att göra något…

 2. Det är stora razzior och gripande i södra Spanien och i Katalonien bland annat. det är narcos, de har gripit en stor langare. Det finns videos då de jagar båtar och fängslar folk. Inget hemlighet, de ”svenska” finns beskrivna på utlanssvenskars sidor, på svenska alltså.
  En togs i Katalonien och anses vara den största. Han är släkt med la Paca som styr handeln på Mallorca. Hon är gitana…Får inte sägas högt på svenska kanske

 3. Om de riskerar fängelse i Spanien så lär nog inte beslutsfattarna på Helgeandsholmen våga att lämna över dem till Spanien.
  Då blir de kallade rasister och massor med batikhäxor kommer att protestera mot att de utlämnas. Stackars ”barn”.
  Sedan blir det kris i förhållandet till Spanien.

 4. Ja hade X-pressen nu sökt vara en trovärdig blaska,borde de också nämna att huvuddelen av dessa ”svenska” gangster stammar från MENA, och har på falska grunder myglat sig in i Sverige.Att kalla dessa för svenska ligor,är ju i grunden rena bedrägeriet !

  • Nu är det inte riktigt säkert, men troligen har dom åkt tunnelbana någon gång under livet. Så dom är svenskar enligt vissa styrande i landet.
   Jag vart thailändare för några år sedan, när jag åkte tunnelbana i Bangkok. Så nu måste jag till fjollträsk och åka tunnelbana för att bli svensk

 5. Är de svenska medborgare? Jag har aldrig accepterat att kriminella bidragsturister kan bli svenska medborgare. Vilka förser EU med nya svenska kriminella turnerande gäng? Det får vara nog nu. Må vi få en vettig regering, som kan laga alla dyrköpta misstag.

  • Försent att göra något, om c:a 20 år är muslimerna i majoritet i Malmö och på många andra håll i Sverige och vi kommer att vara ett U-land och dessa grupper kommer att ha makten! 82% röstar för detta. nu får vi också en regering som anser sig vara en HUMANITÄR SUPERSTORMAKT = skriva under ”öppna gränser” avtalet med F.N. och familjeåterföreningar och massinvandring från muslimska U-länder….!!!

Kommentera