Moma Meri säger upp sig på grund av SD

INRIKES. Sverigedemokraternas syn på invandrare har fått en anställd på Sölvesborgs kommun att säga upp sig. Samma dag som det nya samstyret presenterades gick Moma Merzi till sin chef och bad att få sluta. Det var för att arbeta på kommunens näringslivskontor som Moma Merzi från Karlshamn kom till Sölvesborg. Men tiden som projektledare blev kortare än han hade tänkt sig.

När Sverigedemokraterna blev en del av det nya samstyret, där även Moderaterna, Kristdemokraterna och Solpartiet ingår, sa han upp sig. – Det var ett ganska enkelt val. De vill ju inte ens att jag ska vara i Sverige, säger Moma Merzi.

Det var Sverigedemokraternas syn på invandrare som fick Moma Merzi att agera. Han menar också att en rad kontroversiella uttalanden från sverigedemokrater på sociala medier måste få konsekvenser.

– Allt från att man ska skjuta människor som kommer över Öresundsbron till att de ska skickas till koncentrationsläger. Det är antisemitiska, islamofobiska och homofobiska uttalanden.

– Det är inte synd om mig utan jag slutar av principiella skäl. Människor ska förstå att det här är på allvar och att vi som pekas ut ser och hör allt.

-Pettersson noterar att Moma Merzi är medlem i socialdemokraterna, det är lite konstigt med deras rasbiologiska bakgrund som är sju resor värre än Sverigedemokraternas…

Sedan är det bara att gratulera Sölvesborgs kommun som blev av med en tjänsteman som inte kan skilja på sitt arbete och politik. Tänk om alla som inte gillade det politiska styret slutade?

Känner du till sossarnas bakgrund Moma? Vad ska du göra när SD hamnar i regeringen nästa val?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

44 thoughts on “Moma Meri säger upp sig på grund av SD

 1. http://www.mynewsdesk.com/se/solvesborgs_kommun/pressreleases/nyanstaelld-paa-soelvesborgs-kommuns-naeringslivskontor-2414102

  ”Sölvesborgs kommun anställer Moma Merzi som ny projektledare för PAP-projektet, som är ett samarbete mellan Sölvesborgs kommun och Arbetsförmedlingen. Syftet är att introducera nyanlända och långtidsarbetslösa för rutiner kring jobbsökande och tillsammans med Sölvesborgs näringsliv hitta möjliga framtida jobb via praktik. PAP står för Praktikplatser och Arbete i Privat sektor.

  Moma jobbar idag på Arbetsförmedlingen i Karlshamn, där han framgångsrikt drivit ”Matcha live”. Han talar flytande svenska, arabiska och engelska.

  Moma beviljas tjänstledigt av Arbetsförmedlingen och startar sin nya roll på Sölvesborgs kommun den 1 mars, där han kommer ingå i näringslivskontorets organisation.”

  Frågan är ; behövs den här tjänsten över huvud taget, antar att kommunen inte har många jobb att erbjuda.
  En högt betald coach för att bedriva sin tid med en massa utländska arbetssökande, som går på bidrag. Helt otroligt, inte undra på att kommuner har dålig ekonomi.
  Undrar hur många anställningar han har lyckats skapa.

 2. Undrar vad projektet han skulle leda handlade om?
  Mohammad , ungdomsledare…. bra att SD putsar i raderna.
  Annars hade den här gangstern också blivit försörjd av skattebetalarnas pengar i all evigheter.

 3. – Allt från att man ska skjuta människor som kommer över Öresundsbron till att de ska skickas till koncentrationsläger. Det är antisemitiska, islamofobiska och homofobiska uttalanden.”

  Hoppas att SDs representanter läser det här och stämmer fanskapet på ett högt belopp.
  Knappast någon politiker inom SD som har uttalat dessa ord.
  Om det är någon på nätet vill jag påminna Moma om alla som kallar oss kvinnor för horor öppet varje dag.
  Senast i går .

  Och frågan som även jag ställer ; vad har Moma åstadkommit av värde?
  jag tror snarare att de försvinner eftersom de äntligen måste börja arbeta.
  jag anser att alla inom kommuner skulle tvingas att redovisa i slutet på året vad de har lyckats med som är positivt för samhället, eftersom de har bra löner .

  • Jag tycker att rasisten kan gått åka till sitt hemland och ta hand om getter. Där skulle han inte bli kränkt.

 4. Det är naturligtvis helt frivilligt att säga upp sig, finns säkert andra vänsterextrema kommuner att flytta till och söka arbete om personen nu vill arbeta !

 5. Bättre att leva på bidrag då eller!? Du kan nog få ett fint jobb i mellanöstern.långt ifrån oss rasister

  • Det står i artikeln att han har tjänstledigt från en tjänst på arbetsförmedlingen. Följaktligen har han ett jobb att gå tillbaka till.

 6. Han ska förmodligen leva på bidrag nu då eller snylta till sig en fin utbildning.
  Han verkar inte veta hur demokrati fungerar .KASTA UT HONOM.

  • En dömd våldsman!

   UT från landet. Dags för återvandringsverket.

   https://www.sydostran.se/blekinge/moma-merzi-friades-fran-valdsanklagelserna-luddigt-utpekande-och-nodvarn-ansag-ratten/

   ”Ungdomsledaren Mohammed ”Moma” Merzi, 22, friades i går från samtliga misshandelsanklagelser efter den ödesdigra aprilkvällen på och utanför Club Mingel i Karlshamn i fjol, då sammanlagt fem personer misshandlades; en av dem svårt.

   I det ena fallet menar Blekinge tingsrätt att ingen med bestämdhet kunnat peka ut just ”Moma” Merzi för de slag och sparkar som utdelades mot tre unga män under ett tumult utanför nattklubben – och i det andra, där två unga kvinnor var inblandade, menar rätten att han handlade i nödvärn.Däremot döms den populäre ungdomsledaren för att medvetet ha krossat en av kvinnornas mobiltelefon mot dansgolvet; detta sedan de hon filmat honom i en privat situation, och vägrat radera filmen.
   Han döms till 30 dagsböter och till att ersätta kvinnan med 1 000 kronor.”

 7. Alla värstingar anställs inom politik hos sossar. Läs om Mustafas bakgrund med misshandel . Han blev friad, konstigt!
  ”Ungdomsledaren Mohammed ”Moma” Merzi, 22, friades i går från samtliga misshandelsanklagelser efter den ödesdigra aprilkvällen på och utanför Club Mingel i Karlshamn i fjol, då sammanlagt fem personer misshandlades; en av dem svårt.

  I det ena fallet menar Blekinge tingsrätt att ingen med bestämdhet kunnat peka ut just ”Moma” Merzi för de slag och sparkar som utdelades mot tre unga män under ett tumult utanför nattklubben – och i det andra, där två unga kvinnor var inblandade, menar rätten att han handlade i nödvärn.
  Däremot döms den populäre ungdomsledaren för att medvetet ha krossat en av kvinnornas mobiltelefon mot dansgolvet; detta sedan de hon filmat honom i en privat situation, och vägrat radera filmen.
  Han döms till 30 dagsböter och till att ersätta kvinnan med 1 000 kronor. ”

   • Gangstermetoder …Populär bland de kriminella !
    En till stjärna hos sossar som läggs på listan

  • Haha det var som. Jag tyckte väl att karln kändes bekant. Tricket att försvinna är tydligen att utelämna delar av sitt namn, alternativt lägga till eller ta bort en bokstav. Inte ett ord om detta i slaskpressen någonstans.

 8. Det är politisk förföljelse media och politikerna håller på med. Precis som i Latinamerika på 80-talet och kommunistländerna fortfarande. Då blir det naturligt med medlöpare som hakar på som Momma.

 9. Bara en förtjänst för Sölvesborgs kommun. Har säkert inte uträttat något produktivt i sitt arbete. Förmodligen anställd med partibok som främsta merit.

 10. Det vore kul om någon på redaktionen kan skriva om Gui Minhai, kinesen som for till Göteborg, startade en skola utan elever ”Gothenburg International Institute” men lurade mer än 100 kineser att betala avgiften att studera här då man var en gren av Chalmers. Inte nog med det, han flydde Sverige kort där efter och har därefter bott i Tyskland med sin familj. Första vevan i Kina tog de honom för att han kört på och dödat en kvinna på fyllan.

  Varför ser man denna kines som svensk då han bara bodde här fram till medborgarskapet? Varför nämner man inte om smitningen efter fyllekörningen i Kina? Varför tycker man synd om ett as som lurat mer än 100 kineser varav minst 2 har tagit självmord efter händelsen?

  Jag tar sällan parti för Kina, mycket mycket sällan. Men nu provocerar Sverige Kina helt utan anledning.

  • I dagens västvärld kan du inte bedöma kön efter kön. Snart kommer man nog fram till att ålder är likadant. Är jag 50 och känner mig som 14 så har jag all rätt att inte bli ifrågasatt. Jag kan pöka småjäntor och gå i högstadiet för jag känner mig lite småkränkt i största allmänhet.

 11. Stackars Moma. Då är han alltså arbetslös? Tyvärr för honom är han dålig påläst om SD:s politik, men nu är det försent.

  • Misshandlaren . Att hoppa på två svenska tjejer och ha sönder deras mobiler är typiskt huliganbeteende.

 12. Fanns en anledning till att han valde att lämna Karlshamn: http://www.sydostran.se/blekinge/moma-merzi-friades-fran-valdsanklagelserna-luddigt-utpekande-och-nodvarn-ansag-ratten/

  ”Däremot döms den populäre ungdomsledaren för att medvetet ha krossat en av kvinnornas mobiltelefon mot dansgolvet; detta sedan de hon filmat honom i en privat situation, och vägrat radera filmen.
  Han döms till 30 dagsböter och till att ersätta kvinnan med 1 000 kronor.”

  • Argus:
   Ser man på….. Där har vi ju den verkliga orsaken till flytten !!
   Som det heter i ordspråket: ”Lögner har korta ben…”
   Var f.ö. den andre tvivelaktige (läs halvkriminelle) Sossen,jag idag plitat ner några rader kring !

  • Herren ifråga har svårt att förstå sin geografiska boendeplats efter alla sina resor och har heller inte läst om befolknings uppgifterna i ”sitt” nya hemland.

 13. Moma, hur i h-e hamnade du i Sölvesborg när nu Malmö finns? Där behövs du, där är det en skriande brist på principer.

  • Jag undrar hur han överhuvudtaget hamnade i Sverige när han bodde i ett så underbart land innan han kom hit.

   • Och kallar svenskar för rasister!
    Vi som tvingas försörja honom , kriminella huliganen.

 14. Man undrar ju var han fått sina fantasier om vad SD står för ifrån?
  Gissar på Aftonbladet..
  Bättre han kollar upp fakta innan han säger upp sig, men det kanske bara var ett svepskäl och uppsägningen har en annan grund.

 15. Den där idioten har en livlig fantasi och dumt huvud.
  Han kommer gå långt bland dom politisktkorrekt.

 16. Moma måste komma ihåg att lämna hinken och spaden kvar på kontoret, man ska inte stjäla med sig den.
  Eller kan det vara av den enkla anledningen att Moma inte klara av sitt arbete som han är utsedd att utföra, då måste man skylla på någon annan.

Kommentera