10 thoughts on “Värdegrunden förskjuts

 1. Expressen – tidningen som använder rubriken ”EXTRA” om någon råkat släppa en brakskit i Arvidsjaur (inget ont om Arvidsjaur).

 2. Nåja låt det komma…
  Just nu omk. klockan 11 kommer beskedet att Brexit har lyckats. Det är bara att buga djupt,och gratulera invånarna ute på Ö´n till detta kloka beslut. Hoppas samtidigt att ni yngre i Abzurden,också en dag kan få fira självständighetsdag !

  • Inte omöjligt men tyvärr är det inte hela förklaringen.
   Jag har inte läst artikeln men kan mycket väl tänka mig han inte drar en rövare med oss utan menar allvar.
   Med andra ord en bekräftelse på att vi inte sprider en massa konspirationsteorier utan sanningen och inget annat.

 3. Går det att gissa sig till vilka som tror på A och E s olika benämningar på en normal kyla? För mig är lätt kyla 1-5 minus. Normal Kyla 6-15minus. Stark kyla 16-25 minus. Sträng kyla 26-35 minus. ARKTISK KYLA 36- 45 minus. Stark Arktisk kyla minus 46-55, Sträng Arktisk kyla 56-65 minus. Extrem arktisk kyla 66 minus och kallare. De enda bebodda orter på jorden som har Extrem arktisk kyla ibland är vissa orter i norra Sibirien som vissa dagar kan ha 66-72 minusgrader (källa Guinnes rekordbok . En sådan plats är Verchojansk som kan ha en Medeltemperatur i Januari på fruktansvärda -50! Svenska rekordet på mätstationer är -53.
  Nu råder alltså lätt kyla till normal kyla på de flesta ställen om man bortser från nätterna på vissa ställen. Enl min mening är det alltså Arktisk kyla då det är kallare än 36 minusgradet.

Kommentera