Lars Bern om SVTs klimatljugande


SVT en ren propagandakanal!


5 responses to “Lars Bern om SVTs klimatljugande

 • centurion

  Vad i hela fridens namn är ett Klimat-utsläpp ? SVT gör allt för att försöka ge (mp) ett existensberättigande som de ej förtjänar. De vill också försöka att ge oss dåligt samvete för för de NATURLIGA, PÅSTÅDDA klimatförändringarna. Allt för att ge legitimitet åt höjda och nya skatter för att försörja det jättelika islamistiska slukhålet.

  Gilla

 • Carl ekström

  Tack.Tack !

  Gilla

 • Jan

  De som vill undvika hjärtinfarkt och mental chock bör undvika att lyssna på P1 i Sveriges Radio, särskilt programmen ovetenskapens värld och dumklotet. Dessa program produceras av en samling alarmistiska och obegåvade hönshjärnor vars röster aldrig borde släppas ut i etern. Man sänder den här smörjan lika ofta som en kommersiell kanal sänder reklam vilket gör att man inte kan ha radion på om man vill undvika nervsammanbrott. Att public service ägnar sig åt domedagspropaganda och skrämmer vettet ur godtrogna lyssnare som okritiska små barn och förståndshandikappade äldre så att dessa inte kan sova om nätterna är en ren skandal. Hela företaget public service är så oseriöst och vänstervridet att det inte längre går att reformera företaget. Lägg ner skiten!

  Gilla

 • El gringo

  Det är givande att höra en kunnig man som Lars Bern. SVT är ju som sagt ett skämt som medvetet ljuger eller likt småbarn går att lura i vad som helst!

  Gilla

 • Mike E

  I och med att vänstern har kontroll över media och ett informationsmonopol så är demokratin satt ur spel.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: