Stäng

13 reaktioner på “Direkt från skithålet

 1. Det här är kulturminister Alice Bah Kuhnke (MP).

  https://dtpwlgxw7qmhg.cloudfront.net/wp-content/uploads/2018/04/ideologisering_kulturarv-400×250.jpg

  Hon var på resa med Fair Trade. Det var på gränsen mellan Haiti och Dominikanska republiken som hon fick syn på flera fattiga undernärda barn.

  Kulturministern bad Gud döda barn.

  Delcitat

  ”Och jag vände mig till Gud att han skulle se till att Maria och framför allt hennes barn slapp det här: Gode Gud, du som hör bön. Jag ber dig, ta Marias barns liv. Det är inget liv värt att leva. Det är bara en tidsfråga innan den äldsta av dem också börjar sälja sin kropp för en bit bröd eller lite alkohol. Så låt dom dö. Låt dem somna in och aldrig mer vakna till det helvete dom lever i. Låt dom dö för att deras liv är meningslöst”.

  Slut delcitatS

  https://uvell.se/2014/10/23/det-har-ar-din-kulturminister-/

  Alice Bah-Kuhnke (MP) är fortfarande Sveriges kultur- och demokratiminister.

 2. Tvinga alla i Sverige med resväg till jobbet med 2timmar att cykla så blir det nog bra med skiten i Haiti(n). Flyg bara för politiker adeln och hela deras klaner. Vi är nämligen väldigt humanistiska, och hjälper gärna till med tex toaletter.

 3. Och det rinner rakt ut i havet. Här skulle miljöbistånd göra nytta isf att straffbeskatta svensk glesbyggd med lite eller ingen effekt på totala utsläppen

 4. Jamen ett strålande system ju, kolla baaa hur skiten flyter iväg. Nånstans till Yourproblemnow-Town. Beundransvärd effektivitet.

  1. Stopp?

   Är du galen, pöjk?

   Snälla rara, 82% av det Svenska folket tycker vi skall öka tempot i stället.

   Idiotiska tråk-rasistiska frågor om var alla dessa miljoner skall bo, och hur i h-vete vi skall ha råd är det ingen som ställer.

   Ladorna är överfulla och plundrar man alla AP fonder och tar några 100 miljarder till i utlandslån, går det nog bra ett tag till IAF.

  2. Sakta i backarna nu Stenbock!
   Läs färdigt så ser du att hon inte ändrat sig. Hon är endast rädd för att Europas Folk kan tänkas vakna och bjuda motstånd.
   Läs hos FriaTider.se

   Tomas.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: