Clinton till Europas ledare: Minska invandringen

INVANDRING. Som vi nämnde igår så menar USA:s förre presidenthustru, senator, utrikesminister, presidentkandidat och demokratiske politiker Hillary Clinton att Europa måste dra ner på invandringen för att stoppa hotet från högerpopulister, enligt The Guardian.

Clinton menar att Europas ledare måste skicka ett tydligt budskap om att man inte längre kommer kunna erbjuda skydd och stöd. – Jag beundrar den väldigt generösa och medkännande linje som ledare som Angela Merkel följt, men jag tycker det är rätt att säga att Europa har gjort sin del, säger Clinton. Även Storbritanniens tidigare premiärminister Tony Blair har liknande tankar.

-Pettersson noterar att det är inte för Europas skull invandringen ska minskas utan för att stoppa hotet från ”högerpopulister”, alltså stoppa invandringen så får de som ställt till det behålla makten…

…men givetvis kommer inte svenska medier och politiker att kalla Hillary Clinton rasist, nazist, islamofob och främlingsfientlig…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

8 thoughts on “Clinton till Europas ledare: Minska invandringen

 1. Pettersson slår huvudet på spiken. Fruktansvärt manipulativt förslag. Tror man på invandring ska man förespråka det, tror man invandring är katastrofal ska man motverka den. Men hon föreslår att man ska låtsas vara mot invandring för att manipulera väljarna.
  Här bör man höja ett varnande finger för M och KD i valet 2022. Det troligaste scenariot är att vi får en S regering genom C stöd. Under en mandatperiod som kommer vara mycket svår. Då är det lätt att hela den svenska åsneflocken rusar i famnen på de som inte sitter i regeringen. I vanlig ordning utan att tänka efter alls.

 2. Det är så dagen nu när anden är ur flaskan. Det hade funkat när Clinton var ung förra årtusendet med sedan dess har Internet, sociala medier och bloggosfären uppstått. Det går inte att hemlighålla landsförräderi längre.

 3. Jag tror snarare att svenska pkjournalister inte nämner det utan tiger ihjäl ett sådant uttalande som inte stämmer med den politisk agendan.
  Jämför med allt som Trump tvittrar som är av ingen större betydelse som delges direkt och blåses upp.

 4. Man tror knappt att det är sant, tror hon själv på detta? På sin egen logik? Är slutsatsen ett spel för gallerierna?

  • Vad säger det mångkulturälskande svenska etablissemanget, de måste vara i total chock nu om deras gullegris H.Clinton sagt detta !
   Den avsatte Löven nomineras nu inte helt oväntat i dårhuset Sverige återigen som statsminister vilket alla som ej tillhör begåvningsreserven begriper att i slutänden kommer att leda till en S-ledd regering med stöd av i första hand V, MP, C och L.
   Allt är bara ett hyckleri och spel för galleriet.

 5. Synd inte Hillary är president i USA
  ”Hillary Clinton anser att gränsbevakningen mot Mexiko i princip fungerar som den ska nu. Hon vill – till skillnad från Trump – också släppa in flyktingar från Syrien. Upp emot 65 000 bör släppas in, efter noggrann förhandskontroll har hon sagt.”
  https://www.expressen.se/geo/mats-larsson/invandring-vapenlagar-och-abort-har-star-trump-och-clinton-i-9-olika-valfragor/
  Hon vill ju att ha hårdare tag mot migrationen i EU hade varit smidigt att skicka dom vidare till USA

Kommentera