Ingen bryr sig utom Fredrik, som säger att vi ska jobba till 75…


BIDRAG. Thoralf Alfsson har gått igenom lite statistik för Kalmar kommun och uppdaterad några dokument. Den negativa utvecklingen fortsätter med att en allt högra andel av försörjningsstöd och etableringsersättningar går till personer med utländsk bakgrund.

Alla kan säkert se den dramatiska förändringen sedan 1983 då endast ca 3 procent bidragen gick till personer med utländsk bakgrund. Under 2017 var det 79 procent av försörjningsstödet och etableringsersättningen som gick till personer med utländsk bakgrund i Kalmar kommun.

Det här undergräver hela välfärdssystemet. Men ingen tycks bry sig om utvecklingen.

-Pettersson antar att Kalmar inte utmärker sig på något sätt utan att det ser likadant ut i hela landet. Så när förre statsministern berättar i Expressen varför du måste jobba tills du är 75 år så döljer han sanningen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


23 responses to “Ingen bryr sig utom Fredrik, som säger att vi ska jobba till 75…

 • Hans

  Helt otroligt vilken overklig tanke. Borde vara första sida i alla tidningar så att alla i Sverige får information om globalisternas tankar. Upplysningens tid

  Gilla

 • Mm

  Sveriges landsförrädare nr 1!

  Gilla

 • Stefan

  helt otroligt!!!
  Rik som ett troll själv och sen ansvarig för stora flyktingströmmen och att vi nu har lägsta BNP per innevånare i Europa…. klart att då blir konsekvensen att man måste jobba längre… vi som knegar för att hålla skutan flytande.. och Du Reinfeldt är ansvarig!!!!

  Gilla

 • Bondibeach

  F Ruinfeldt är ingenting annat än en Globalistagent med uppdrag att förstöra. För sin förstörelseiver fick han flera styrelseuppdrag hos den internationella finanseliten som tack

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Fredrik, vem ?????

  Gilla

 • El gringo

  Jobba till 75 för att försörja MENAS Kriminalitetskår!?, i Helvete! Karln måste vara Galen!

  Gilla

 • Jack

  Det finns ett par små hakar med att arbeta till 75år. Väldigt få 70 åringar kommer att orka med tempot i produktion i den privata sfären. Sjukförsäkringen kommer att bli hårt belastad. Det leder till att staten måste införa en massa såtsasjobb som för de som kallas flyktingar.
  Nej du Fredrik, berätta för oss hur vi ska kunna bli mutade av storbankerna precis som du, så vi också kan kvittera ut 22 miljoner om året.

  Gilla

 • Carl ekström

  Fredrik köp en spade.

  Gilla

 • alvar1131

  Denne man har gått från hycklare till gycklare.

  Gilla

 • ossie

  Den jäveln skulle jobba i ett stenbrott 7 dagar i veckan tills han fyller 100 år.

  Gilla

 • Jag

  Jag anser inte om mig själv som en hatisk person, är själv invandrarbarn – med europeiska föräldrar – men jag kan inte komma ifrån att jag tycker att våra s k ”politiker” inom sjuklövern är landsförrädare (det är ett hatiskt uttryck, jag vet) men det är mina känslor, mina tankar!

  Men som dessa s k ”politiker” inom sjuklövern har (under)utvecklat Sverige, sitt eget land, till att bli en multikulti-stat med den massimport av masskriminalitet som konsekvens utan en riktig konsekvensanalys och genom att förminska sitt eget folk, skattebasen, prioritera bort sitt eget Folk genom helt galna beslut (valboskap?).

  Sverige är inte mitt Sverige mer!

  Genom allt som mörkas och hycklas om i msm (svt/sr m fl) som nu skall påtvingas som skatt. Skriv på:
  https://www.skrivunder.com/riv_upp_skattefinansieringen_av_public_service?a=2
  samtidigt som Alternativ Media inte försöker mörka utan tvärtom, skriva om sanningen.

  Sedan har vi, som också behöver skrivas på:
  https://www.skrivunder.com/stoppa_sveriges_paskrift_av_avtal_med_fn_111?a=2

  Tack för Alternativ Media som beskriver verkligheten, för oss verkligt folk, för oss Sverige Vänner. Tack Pettersson!

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Konstigt att man inte bara blir ihjälslagen på plats när man tycker att folk skall jobba till 75 och själv har gått i pension vid 50!

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Det är ju dårarnas paradis Sverige det handlar om, där blir ingen ihjälslagen för ett sådant uttalande !

   Gilla

 • JEX

  Dessa pk politiker som har förstört Sverige totalt ,dom har stulit miljarder från pensions fonderna. https://www.op.se/artikel/debatt/svenska-staten-stal-vara-pensioner . Dom har släppt in folk som inte har här att göra bara dom sista 4 åren har det kostat oss skattebetalare ca 700 miljarder. Och så vill dom att alla ska jobba tills man dör . 😦 Man trodde att vi skulle få det bra här i Sverige på 2000 talet men politikerna kraschade landet totalt.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Definitivt men trots detta så går dessa förädare helt torrskodda och hånflinande vidare i sin välgödda hycklande mytomaniska och totalt verklighetsfrämmande tillvaro !
   Att vara svensk politiker och förråda sitt land är inte svårt med en naiv väldresserad och konflikträdd befolkning som bara vågar vara förbannad hemma vid köksbordet.

   Gilla

 • Tore

  Det är lätt att tycka om invandrare när man bor i etniskt svenska täby, och det är ännu lättare att be folk jobba till 75 när man själv har riksdagspension efter 2 mandatperioder och det absolut lättaste är att be andra öppna sina hjärtan när man själv inget hjärta har.

  Gilla

 • Ståfräs

  Tycker 82% idioter inte skall få ngn pension alls utan dessa pengar skall ges till vår nya adel.

  Gilla

 • Ståfräs

  82% PK idioter är inte kloka.

  Gilla

 • Kent

  Verklighetsförträngning är ordet för Sverige i dag.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: