Ingen bryr sig utom Fredrik, som säger att vi ska jobba till 75…

BIDRAG. Thoralf Alfsson har gått igenom lite statistik för Kalmar kommun och uppdaterad några dokument. Den negativa utvecklingen fortsätter med att en allt högra andel av försörjningsstöd och etableringsersättningar går till personer med utländsk bakgrund.

Alla kan säkert se den dramatiska förändringen sedan 1983 då endast ca 3 procent bidragen gick till personer med utländsk bakgrund. Under 2017 var det 79 procent av försörjningsstödet och etableringsersättningen som gick till personer med utländsk bakgrund i Kalmar kommun.

Det här undergräver hela välfärdssystemet. Men ingen tycks bry sig om utvecklingen.

-Pettersson antar att Kalmar inte utmärker sig på något sätt utan att det ser likadant ut i hela landet. Så när förre statsministern berättar i Expressen varför du måste jobba tills du är 75 år så döljer han sanningen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

22 thoughts on “Ingen bryr sig utom Fredrik, som säger att vi ska jobba till 75…

 1. Helt otroligt vilken overklig tanke. Borde vara första sida i alla tidningar så att alla i Sverige får information om globalisternas tankar. Upplysningens tid

 2. helt otroligt!!!
  Rik som ett troll själv och sen ansvarig för stora flyktingströmmen och att vi nu har lägsta BNP per innevånare i Europa…. klart att då blir konsekvensen att man måste jobba längre… vi som knegar för att hålla skutan flytande.. och Du Reinfeldt är ansvarig!!!!

 3. Det finns ett par små hakar med att arbeta till 75år. Väldigt få 70 åringar kommer att orka med tempot i produktion i den privata sfären. Sjukförsäkringen kommer att bli hårt belastad. Det leder till att staten måste införa en massa såtsasjobb som för de som kallas flyktingar.
  Nej du Fredrik, berätta för oss hur vi ska kunna bli mutade av storbankerna precis som du, så vi också kan kvittera ut 22 miljoner om året.

 4. Jag anser inte om mig själv som en hatisk person, är själv invandrarbarn – med europeiska föräldrar – men jag kan inte komma ifrån att jag tycker att våra s k ”politiker” inom sjuklövern är landsförrädare (det är ett hatiskt uttryck, jag vet) men det är mina känslor, mina tankar!

  Men som dessa s k ”politiker” inom sjuklövern har (under)utvecklat Sverige, sitt eget land, till att bli en multikulti-stat med den massimport av masskriminalitet som konsekvens utan en riktig konsekvensanalys och genom att förminska sitt eget folk, skattebasen, prioritera bort sitt eget Folk genom helt galna beslut (valboskap?).

  Sverige är inte mitt Sverige mer!

  Genom allt som mörkas och hycklas om i msm (svt/sr m fl) som nu skall påtvingas som skatt. Skriv på:
  https://www.skrivunder.com/riv_upp_skattefinansieringen_av_public_service?a=2
  samtidigt som Alternativ Media inte försöker mörka utan tvärtom, skriva om sanningen.

  Sedan har vi, som också behöver skrivas på:
  https://www.skrivunder.com/stoppa_sveriges_paskrift_av_avtal_med_fn_111?a=2

  Tack för Alternativ Media som beskriver verkligheten, för oss verkligt folk, för oss Sverige Vänner. Tack Pettersson!

 5. Konstigt att man inte bara blir ihjälslagen på plats när man tycker att folk skall jobba till 75 och själv har gått i pension vid 50!

  • Det är ju dårarnas paradis Sverige det handlar om, där blir ingen ihjälslagen för ett sådant uttalande !

 6. Dessa pk politiker som har förstört Sverige totalt ,dom har stulit miljarder från pensions fonderna. https://www.op.se/artikel/debatt/svenska-staten-stal-vara-pensioner . Dom har släppt in folk som inte har här att göra bara dom sista 4 åren har det kostat oss skattebetalare ca 700 miljarder. Och så vill dom att alla ska jobba tills man dör . 🙁 Man trodde att vi skulle få det bra här i Sverige på 2000 talet men politikerna kraschade landet totalt.

  • Definitivt men trots detta så går dessa förädare helt torrskodda och hånflinande vidare i sin välgödda hycklande mytomaniska och totalt verklighetsfrämmande tillvaro !
   Att vara svensk politiker och förråda sitt land är inte svårt med en naiv väldresserad och konflikträdd befolkning som bara vågar vara förbannad hemma vid köksbordet.

 7. Det är lätt att tycka om invandrare när man bor i etniskt svenska täby, och det är ännu lättare att be folk jobba till 75 när man själv har riksdagspension efter 2 mandatperioder och det absolut lättaste är att be andra öppna sina hjärtan när man själv inget hjärta har.

Kommentera