Mångkulturen har misslyckats överallt

INVANDRING. Naser Khader är född 1 juli 1963 i Damaskus, Syrien. Nu är han sambo med till juristen och författaren Bente Dalsbæk samt politiker och debattör i Danmark. Khader har varit med på bloggen åtskilliga gånger.

Khader är muslim men trots det kommer han med vettiga förslag, han kritiserat att utländska grova yrkesbrottslingar inte utvisas till länder som Libanon eftersom advokater menar att de riskerar dödsstraff, trots att Libanon inte avrättat någon på över 15 år och tycker det är synd det är synd att flyktingfrågan devalverats för att ge diverse kändisar extra uppmärksamhet på Facebook.

Naser Khader är inte längre optimistisk på Danmarks vägnar, han är djupt oroad över att landet delas i parallella samhällen utan sympati och förståelse för varandra.

– Multikulturalismen har misslyckats överallt. Naser Khader anser att det nu är synligt både i Danmark och i övriga världen.

Vad gäller Danmark har Khader tidigare trott att det förmodligen kommer att gå. Han har haft en optimistisk inställning att efter tredje eller fjärde generationen är du en del av Danmark, precis som judarna.

– De utövar de judiska sakerna privat, men på offentliga platser är de en del av Danmark och använder danska namn. Man blir kulturellt assimilerad, men behåller sin bakgrund.

Khader kallar det en ögonöppnare, när den tredje och fjärde generationen turkar nyligen röstade för president Erdogan i flera europeiska länder:

“De tolererar tolerans, men Turkiet här på väg från rättsstatsprincipen och mot den fascistiska riktningen. De är mer lojala mot sina farföräldrars hemland än det land där de har vuxit upp och som har gett dem allting”.

“Vi har också exempel på att människor aldrig kunde tänka sig att vara danska, även om de är födda och har vuxit upp här. Att vara dansk är en skandal i gettoområden, säger Naser Khader.

Utvecklingen är djupt allvarlig säger Khader.

“Vi måste inte bara kräva assimilering i förhållande till demokrati och friheter. Vi behöver också kulturell assimilering”, säger Naser Khader.

Läs mer på Jyllands-Posten…(artikeln från september 2017)

-Pettersson känner igen ordet assimilering, det står i FN:s flyktingkonvention och Sverigedemokraterna använder det. Men det är troligen det enda i hela FN som Sverige inte bryr sig om för det ställer krav på “flyktingarna”…

För övrigt är det skillnad på folk och folk, många som föds i Sverige av utländska föräldrar blir svenska när det växer upp, med grannländernas folk är det inga problem, inte med de från Sydostasien heller, de som vägrar assimilera sig är nästan alltid muslimer, det är islam som är problemet och givetvis antalet…

Européer, sydostasiater, kineser, amerikaner, indier, de flesta kan umgås, äta och dricka ihop, gifta sig med varandra men när vi kommer till muslimer blir det problem…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

 

4 thoughts on “Mångkulturen har misslyckats överallt

  1. Det största felet är, att inte vi som är detta lands grund, har en särställning. Assimilering i all ära. Men BARA, är samma fördärv som Hitler idkade gentemot judarna. Folkrätten måste råda, som huvudsaklig princip. VAD ANNARS ÄR NÅT VÄRT??? DÅ GÅR VI MOT UNDERGÅNG!!! VI HAR OCKSÅ RÄTT ATT VÄRNAS SOM FOLK, precis som alla andra folk!!! Därför är inte integrationens lov av godo, om det inte kombineras med landets huvudsakliga folk, som dess överhöghet!!! OCH DETTA I ALLA LÄNDER!!!

  2. Men vår statsminister Stefan Löfven säger att de muslimska flyktingarna blir lönsamma lite längre fram.
    Ljuger våran statsminister Stefan Löfven oss rätt i ansiktet då??????

  3. Mångkulturen blir lönsam på sikt !
    Ett Citat från Sveriges 7 klöver.
    Alla utanför begåvningsreserven vet och förstår att det kristna Västeuropa är utom all räddning.

  4. Det är förmodligen sant. Det funkar inte att den inhemska befolkningen förväntas bidra med både skatt och jobb och knappt högre status än vad gästarbetarna har i Islamska länder samtidigt, som invandrarna åtnjuter välfärdsprivilegier ibland med förtur och utan arbetsinsats.

Kommentera