Expressen: Unga kvinnor går inte längre säkra

MEDIA. Idag, den 21 november 2018, publicerar Expressen en osignerad ledare om att unga kvinnor i Sverige inte längre går säkra. Sedan år 2012 har kvinnors utsatthet för sexbrott fyrdubblats. Inom åldersgruppen 16-24 år uppger numera var tredje kvinna – 34,4 procent – att de utsattes för ett sexbrott under 2017. Det är svindlande siffror, som nästan är omöjliga att ta in, skriver Expressen. 

-Pettersson kan upplysa Expressen om att osäkerheten inte bara gäller unga kvinnor, det gäller även äldre kvinnor, gamla, unga män, det gäller alla.

Och den stora anledningen snuttar Expressen vid, ”de senaste årens rekordstora migration till Sverige och det mansöverskott som detta har gett upphov till”, lägg märke till att Expressen skriver migration, inte som tidigare flyktingar och flyktinginvandring.

Frågan är varför vi fått denna rekordstora migration av unga män från dysfunktionella länder, det vore intressant om Expressen försökte analysera det.

Ledarredaktionen säger att det är nästan omöjligt att ta in. Varför då, vi var många som såg det redan för tio år sedan och vad gjorde Expressen då? Nästan hela journalistkåren är medskyldig…

En ”neutral och opartisk löpsedel” publicerad valdagen den 19 september 2010 som Anna Dahlberg låg bakom.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

 

 

15 thoughts on “Expressen: Unga kvinnor går inte längre säkra

 1. Konstigt att det aldrig har varit våldtäkter trots ett stort överskott av svenska män!

  Tusentals unga svenskar kunde göra lumpen i en liten byhåla som Eksjö utan att kvinnofriden försvann.

  Under andra världskriget kunde en hel division med 5 till 10 tusen man förläggas i nån liten by i skogen i Värmland utan att det begicks en enda våldtäkt!

 2. Jaha, de konstaterar konsekvenserna av sitt nu och tidigare egna handlande. De är ju själva moraliskt ansvariga.

 3. Expressen ingår i den media-koncern, vars mål är att göra det svenska folket totalförvirrat och självmordsbenäget. Med otroligt raffinerade metoder har de lyckats göra majoriteten av svenskarna så galna, att fortfarande röstar 82% av dem för sin egen och sitt lands undergång.

  Longfellow: ”Whom the gods would destroy, they first make mad.”

 4. Kvinnor är inte så missnöjda som män. Färre kvinnor än män röstar på det enda parti som vill ha en annan politik – SD. Då får de gilla läget.

 5. Låt 82:an lida det är trots allt deras fel hur hemskt det än låter.
  Och kom ihåg vilka som står och skriker-
  Inga rasister på våra gator
  och om ni inte visste det så är det oss dom syftar på.

 6. * tala om vilka som begår brotten nationalitetsvis.
  * tala om vilka partier som vill stoppa eländet.
  * tala om vilka partier som är feministiska men som ändå
  Skiter i vad som händer.
  * tala om vilka medier som väljer att vara ärliga och vilka
  som PK ljuger.
  Kom ihåg att rädsla och oro breder ut sig bland både gamla
  och unga tanter och farbröder tjejer och killar.
  Sveriges är i förfall enda räddningen är större inflytande av SD .
  Det säger fler och fler faktiskt !!!!!

  • Dalmasen:
   Läser med nöje dina rader varje gång ditt alias dyker upp på bloggen… På så sätt sparar jag mig mycket möda vid lap-toppen !
   Dina och mina tankar överensstämmer till 99.9 % !

   • Varför kallar man inte saker på sitt rätta namn.Islam hör inte hemma i vårt land.Var och ätit i burger king idag,personalen som började jobba då hälsar salem aleikum som får svar aleikum salam.När man hör det så börjar man undra hur långt islamiseringen kommit?Hur lågt tid har vi kvar som kristet land eller är slutet nära nu?

Kommentera