Anders Lindberg, SSU, islam och makt

MEDIA. Socialdemokraten och Aftonbladets politiske chefredaktör Anders Lindberg är svårslagen. Idag handlar hans ledarkrönika om SSU Skåne och muslimerna i ledningen. 

När herr Lindberg ringer runt till olika personer med insyn blir det snabbt uppenbart att detta varken handlar om religion eller politik. Det är i första hand en ganska traditionell SSU-maktstrid – men med otraditionella aktörer och därmed nya argument.

I den styrande falangen ingår personer som har gjort homofoba och antisemitiska uttalanden.

Samtidigt väcker konflikten även frågan om hur Socialdemokratin ska hantera organiserad religion.

-Pettersson är långt ifrån lika kunnig som herr politiske chefredaktör herr Lindberg men kan ändå inte undgå att ställa frågan.

 • Anders, är inte religion och politik just en fråga om makt?
 • Anders, du nämner organiserad religion, är inte det en ideologi som kallas islam som talar om i detalj hur den troende ska leva, som står för lagarna och ett lands styrelseskick?
 • Varför samarbetar Socialdemokratin med islam trots att partiets första program från 1889 slog fast att religion är en privatsak?
 • Anders varför skriver du så mycket strunt?

Islam är en ideologi, islam är röster och S hoppas att de muslimska rösterna ska ger er makt, men vad händer när muslimerna inte röstar som du och dina S-polare vill?

Anders fattar du inte att allt handlar om makt. Islam och muslimerna vill ta över makten i SSU, sedan S, sedan i landet…du har tre barn vad jag vet, tänker du aldrig på deras framtid?

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

8 thoughts on “Anders Lindberg, SSU, islam och makt

 1. Anders lögner börjar vara uppenbara även för den den mest blåögda sosse. Ingen erkänner det, för då skulle murarna dom byggt upp rämna, och kvar skulle de stå i bara mässingen, blottade för allmän beskådan, i all sin ynkedom.

 2. Islam och socialdemokratin är två snarlika ideologier, uppbyggda på lögner, tro hopp och hokus pokus.

 3. Man kunde ju få för sig att herr Lindberg konverterat till islam och är i full färd med att vilseleda allmänheten, helt enligt sin tro.

 4. Tack Pettersson för att du publiserar artikeln om kontraktet med
  Sveriges Muslimska Råd än en gång!

  ALLA svenska medborgare behöver få veta och läsa denna sanning
  om landsförräderiet som socialdemokraterna står bakom!

  Wennerström blev häktad och dömd.
  Socialdemokraterna har gjort samma landsförräderi men är fria!
  Varför ?

 5. Helt ärligt – jag blir mörkrädd när jag läser det Lindberg skriver. Kan en människa vara så fullständigt inskränkt och rent ut sagt korkad och inneha en chefsposition på landets största kvällstidning?
  Skrämmande!

Kommentera