SVT & Maffian


INSÄNDARE. Jag ser i dag ingen som helst skillnad mellan SVT och maffian. Dom saluför i stort sett identiska rufflar och kriminella metoder för att nå sina skumma mål.Vi skall nu med TVÅNG betala för något som vi inte har, för något som vi absolut inte heller vill ha!

Exakt samma metoder som maffian, betala eller riskera att Din bil eller restaurang blir kaffeved!

Eller kanske inte riktigt lika illa ändå, maffian ger oss ett -även om det är dåligt alternativ. SVT ger oss inga alternativ utan går direkt in i våra bankkonton och STJÄL våra pengar utan att vi har den allra minsta möjlighet att ens protestera eller stoppa den mycket grova stölden!

SVT är ett avsevärt större hot än maffian!

Och som enda land i hela världen så tvingas vi här betala för något som vi inte har! Inte ens Nordkorea kommer ens i närheten av dessa SVT-galningar!

Jag kräver att detta vansinne omedelbart stoppas och också att dom ansvariga ställs inför rätta och döms för förberedelse till synnerligen grov stöld!

Janne

Riv upp skattefinansierat Public Service, skriv på…


27 responses to “SVT & Maffian

 • Ingvar Gustavsson

  Som i forna sovjetunionen
  ”Sett till helheten så är resultatet positivt” säger SVTs programchef Jan Helin till SVT.
  https://www.journalisten.se/nyheter/majoriteten-ar-nojda-med-public-service

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  INVANDRINGS BROTT OCH KOSTNADER MÅSTE DÖLJAS TILL VARJE PRIS.

  Fler sjuka skatter och stölder, korruptioner, bedrägerier och spott i ansiktet på befolkningen.

  ALLT SKER FÖR ATT DÖLJA !
  Urbefolkningen får offras !

  Gilla

 • Cirkusen fortsätter.

  FLYTTA IFRÅN DETTA!

  TA MED ERA PENGAR OCH VÄRDESAKER OCH FLYTTA TILL LÄNDER SOM VÄRNAR OM:
  TRYGGHET
  ANSVAR
  HARMONI
  BEFOLKNINGEN
  RÄTTVISA
  och främst, FÖRSTÅND!

  Gilla

 • Bosse

  Dagens situation med statlig propaganda är bara en försmak av vad som kommer när EU är klara med sina censurlagar och begränsningar av internet

  https://newsvoice.se/2018/11/hanna-stjarne-svt-sanningskommission/

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Alla sätt att dra in skatter på till en allt dyrare välfärdsnota är bra utom de dåliga !
  Vänta bara, detta är ingenting mot vad som kommer framöver i form av nya skatter och skattehöjningar, alla utanför begåvningsreserven vet att den framtida svenska socialbyrån ska försörja många nyinflyttade.

  Gilla

 • robbcos

  Om alla som betalar skatt flyttar ett år ut från sverige, så går sverige i konkurs, brodersfolket Estland köper då konkursboet Sverige för 1 krona och kan då skala bort alla onödiga myndigheter. Alla bidrags turister har flyttat till tyskland då utbetalningar för massavel, cafe besök och sofflocks aktivism uteblev. Nu kan alla Skattebetalare flytta tillbaka, betala normal skatt. Estländarna kommer de förbjuda extrema partier på vänsterkanten, typ C och S som var med och deporterade deras unga män till Gulag.. och så vaknade jag ur denna underbara dröm.

  Gilla

 • Argus

  Jag förstår inte varför SVT, SR och UR sätter sig i den här sitsen? Man säger sig ha fått ett sexårigt avtal mot önskade tio år men sanningen är den att riksdagen när som helst kan annullera avtalet och då står man där med tvättad hals och utan möjlighet till inkomst då man gjort sig av med både personal och system.

  Gilla

 • Mike E

  Att ha ett massivt, autonomt, tvångsfinansierat ”public service” som i praktiken skapar ett nyhetsmonopol i etern är ytterst odemokratiskt och står i strid med yttrandefrihet och mångfald.

  Gillad av 1 person

 • Langmore

  Ja visst är det trist med en skatt, dock riksdagen har beslutat om denna onödiga skatt, och det har de rätt att göra.
  Men det vore bättre om vi själva fick välja vilka medier som intresserar oss.
  Men att tala om stöld, låter okunnigt.

  Gilla

  • Argus

   All skatt är stöld eller i vart fall konfiskering av privata medel. Till viss utsträckning får man se till en övergripande nytta men vi har både fått högre skatter och mindre resultat över tid. Jag säger som Leif Östling, vad får jag för pengarna?

   Gilla

 • Stenbock

  Ser att många ännu jämför med DDR !!
  Vi i Abzurdistan har långt sämre förhållande än det fanns i det döda Öst-Tyskland. Där byggde de murar för att behålla befolkningen,i Abzurdien finns inga hinder att lämna landet,och de styrande gör vad de kan,för att utrota urbefolkningen. Istället överlåter de allt åt olika raser från avlägsna främmande länder !
  Vid kommande FN-möte i Marocko kommer det som finns kvar,att skänkas bort åt ”flyktingar” enl. FN´s direktiv !

  Gilla

 • Pettersson

  Jag har inget emot principen med skattefinansierad Public Service, många länder har det. Bland annat Finland, Bulgarien, Estland, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Makedonien, Malta, Nederländerna, Polen, Rumänien, Ryssland, Slovakien, Slovenien, Spanien, Turkiet, Ungern, Kanada, Australien, New Zeeland med flera.

  Däremot måste public service göras om och vänsterextremisterna bytas ut mot programledare som i varje fall försöker vara opartiska.

  Dessutom borde public service bantas, det finns ingen anledning för SVT att hålla på med lekprogram som ”Mellon” och annat som kostar enorma pengar.

  Gör om, gör rätt men gärna skattefinansiering.

  Och för er som inte tittar på SVT eller lyssnar på SR, så finns det många saker vi finansierar gemensamt men som inte alla använder…

  Gilla

  • Janne

   Inget land i hela världen tvingar människor att betala för en TV som dom inte har, inget land utom i Sverige.

   Gilla

  • Fjodor

   Visst finns det många saker som vi betalar skatt för som inte alla använder men public service är nog en av de mest onödiga. Idag finns det andra alternativ till TV och Radio och är inget vi behöver insupa via statens TV.
   Staten har inga som helst problem att riva ner tex fasta telefonnätet i Sverige trots att folk inte har några alternativ och mobiltäckning är obefintlig. Då går det minsann bra och folk får själva betala dyrt för att kunna ringa/surfa via privata alternativ.
   Den typen av infrastruktur är ju viktigare än statlig tv för gemene man. För då kan man tillgång till annan nyhetsförmedling än den kommunistiska statstelevisionens utbud.

   Gilla

   • Macke

    De ingår i krisberedskapen med MSB.
    Det är SR som sänder ut VMA – meddelanden efter att SOS- alarm har get dem direktiv.
    SR sänder även ut viktig samhällsinfo som bl.a. trafik – vattenläckor – El- avbrott – tågstörning – väderkaos (snö, regn, blåst) m.m.
    Radiosporten med deras sändningar som de sänder ut.
    Radion är det medium som de synskadade använder sig av.

    En transistorradio med batteri så får man
    info även vid El- avrott.
    SVT ingår där också samt skickar bl.a. ut en rullande textremsa med VMA på deras sändningar.

    Det utbudet som reklamradiostationerna sänder ut med deras musikutbud, är helt inriktat till ungdomar.

    Finns det ingen mobiltäckning med att kunna både ringa och surfa mobilt oavsett, så spelar det ingen roll vilken operatör man har.
    Det som gäller är sattelit.
    När de bytte ifrån det gamla hederliga NMT nätet till GSM så försämrades räckvidden.
    Mobilerna idag har heller ingen ordentlig antenn.
    När de numera har en inbyggt liten tunn antentråd.
    Mot en hederlig ordentlig antenn.

    Gilla

  • Björn

   Ja Finland har detta system också tyvärr. Lite av inspirationen kommer nog därifrån. Tror även Italien har någon liknande variant men där tas TV-avgiften ut via elräkningen (!!).

   Gilla

 • Gus

  De onda styr, låt tvn vara avstängd, lyssna på din favvomusik. Ditt liv går fort, njut ! Det är ju ingen repris. Döden är nog en ganska lång tid måntro..

  Gilla

 • S Eriksson

  Är inte maffian privatägd?

  Gilla

 • Grune

  SVT är inget TV-bolag värt namnet. Dom tillhör ju Det mest kriminella gänget i världen nämligen socialdemokraterna. I den maffiaorganisationen ingår även raten av 7-klövern och deras väljare.

  Gilla

 • Andorrs

  Jag skäms varje dag över att vara svensk. Public Service-skatten är bara ett i raden av den kollektiva bestraffningen som det svenska folket ständigt tvingas utsätta sig för i kampen mot SD.

  Gilla

  • Grune

   Det absolut vidrigast som Sossemaffian utsätter Svenska människor för är att dom TVINGAR DÖD OCH BLINDA människor i Sverige att betala för något som dom absolut INTE kan använda sig av och heller inte har någon glädje av att inneha.
   Sossarna är jordklotets vidrigast människor, Dom är t.o.m. värre än massmördare.

   Gilla

 • Ingvar

  Oberoende kallar dom dig
  Opartisk och saklig information
  Enligt VDn vänstertanten Hanna Stjärne
  https://www.svt.se/omoss/var-roll/
  SVT tar ställning mot och avstånd från SD – 3 olika tillfällen
  Låter mer som nyheter från forna DDR

  Gillad av 1 person

 • Bosse

  Jag kommer att lägga samma summa som staten stjäl från mig på alternativa tidningar och podar för att motverka indoktrineringen från regimmedia.
  Det är viktigt för att motverka PK-media och se till att vi har fri information så länge det går
  Morgan Johansson lurar i buskarna med sitt anhang

  Gilla

 • Janne

  SVT skulle inte klara sig ens en minut på den fria öppna och ärliga marknaden. Dom skulle gå i konkurs innan dom ens hunnit öppna!
  Att tvinga människor att betala för något som man inte har är grovt kriminellt och bör bestraffas!

  Gillad av 1 person

 • Håkan

  Pettersson, har du glömt att du lever i DDR 2.0?

  Minst 9% av de hjärntvättade Svenskarna skull rösta på Annie Lööf om det vore val idag. Bara en sån sak!

  Gilla

 • ossie

  Man kan ju åtminstone kräva att dom följer Public Service avtalet som dom ju i åratal brutit mot regelbundet.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: