Kvinna rånad, bunden och misshandlad i sitt hem av utländska män

BROTTSLIGHET. En kvinna i 60-årsåldern har blivit utsatt för ett brutalt rån i sitt eget hem. Tre maskerade gärningsmän krossade ett fönster, trängde sig in i bostaden, ryckte upp kvinnan ur sängen och bakband henne vid en stol. 

– Kvinnan har blivit utsatt för kraftigt våld, säger Tommy Lindh, polisens presstalesperson vid Värmlandspolisen.

Rånet inträffade i Södra Ämterud, Eda kommun i Värmland någon gång mellan 07–08 på tisdagsmorgonen.

Männen sökte sedan igenom huset, kom över en mindre summa kontanter och flydde sedan platsen i en bil.

Rånet skedde i morse. – Vi valde att inte gå ut med detta offentligt förrän nu av spaningstekniska skäl, uppger Tommy Lindh vid 15.30-tiden.

– Vi har haft hundpatrull på plats och samarbetat med norska tullen, detta ligger nära gränsen. Ett uppslag vi jobbat efter är att de flytt över gränsen, men i nuläget vet vi inte om de gjort det.

Kvinnan har uppgett att gärningsmännen var maskerade, vuxna och av utländsk härkomst. Hon såg inte bilen.

Polisen

-Pettersson har svårt att förstå varför ”Vi valde att inte gå ut med detta offentligt förrän nu av spaningstekniska skäl”, jag menar att kvinnan troligen inte menar norrmän, och tre utländska män kanske stannar och tankar, fikar, kör i diket eller på annat sätt observeras, men, men, polisen vet bäst…

För övrigt har utländska män alltid tagit sig in i hemmen, rånat och misshandlat, det är bara anmälningsbenägenheten som ökat, speciellt i de värmländsk gränstrakterna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

9 thoughts on “Kvinna rånad, bunden och misshandlad i sitt hem av utländska män

 1. Samma mönster hela tiden. Man tar så stor hänsyn till utländska våldsverkare och tassar på tårna, så att svinen inte skall bli stötta och arga. Släpper tydligen inte signalement förrän de kriminella satt sig i säkerhet? Är det så vi skall ha det i Sverige? Är det vad regeringen nu är i full färd att bygga vidare på i stor skala och fortsätta höja skatterna?

 2. Dessa kräk ska ut ur Sverige !!!!!
  Ge sig på gamla damer är ett jävla grovt brott.
  Försvarslösa äldre människor ska inte behöva vara rädda
  för dessa kräk.
  Grip dom och ge dom riktigt med stryk.
  Och sen direktutvisa dom jävlarna.
  Blir ju bara mer och mer sånt här elände.

Kommentera