Trump har en poäng om flaggor

INVANDRING. USA:s president Donald Trump twittrar om migrantkaravanen som är på väg från Guatemala, Honduras och El Salvador, genom Mexiko för att försöka ta sig in i USA. 

Trump undrar om människorna är så rädda och hatar sina länder, varför bär de stolt hemlandets flaggor?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

17 thoughts on “Trump har en poäng om flaggor

 1. Flaggor i intåg till ett annat land, bär man endast i sådant fall, om man är i krig emot detsamma och dess innevånare. ANNARS, underkastar man det nya landets flagga. DETTA ÄR INGET MINDRE ÄN EN KRIGSHANDLING! Fattas bara att man blåser i stridstrumpeter, och slår på pukor nu också!

 2. Vi skulle nog behöva en Donald Trump, med en rejäl majoritet bakom sig, även här i Sverige.

 3. Säga vad man vill om den här ”flykting” karavanen men de har i alla fall fint väder under marschen.

 4. Men det är väl samma i Sverige. Människor som flytt från ”shithole-länder” tycker att vårt land är skit och vill att vi ska implementera deras kultur som dom flytt ifrån?
  Slutsats: det är inte länderna de flytt ifrån som det är del på, det är människorna som flyr från shithole-länderna det är fel på.

 5. I Nicaragua blir man fängslad om man viftar med den Nicaraguanska flaggan.
  En man som sålde flaggor ( Nicaraguanska) blev nyligen dömd till 5 års fängelse.

 6. Kommer de sen att komma in i partier för att senare bilda deras egna för att försvarar deras land,
  som de gör här i Sverige?
  Vilka flaggor kommer de att kunna bränna utan att någon får göra motstånd ,som när palestinier bränner Israels flaggor för de anklagar Israels fel för allt som händer de?
  USAs flaggan?

 7. Sverige är det enda landet i världen som tillåter och erkänner isis flaggan, den som har öron och ögon har sett/kan se detta,men som vanligt tiger systemmedia och public service och folket blundar / förstår ingenting.

  • När dagens svenska korslagda fana förbjuds kommer valet av ny framtida svensk fana förmodligen att stå mellan IS-flaggan och Pride-flaggan !

 8. Bra och logisk fråga ställd av D.Trump, en annan fråga är varför åker dagens svenskimporterade pensionsräddare på semester till det land eller område som de flytt ifrån ?

 9. Sen måste man också komma ihåg att dessa ca 7000 motsvarar för sverige ca 220 st och det är var ”sveriges” Idiotregim tar hit VARJE DAG!

  Hur kan det komma sig? Jo, USA har ca 32 gånger högre befolkning och en yta ca 20 gånger ”sveriges”.

 10. Det där kunde man se på manifestationen på Sergelstorg efter terrordådet i Stockholm (foton finns här hos Pettersons) : olika mena flaggor hängdes FRAMFÖR den svenska flaggan så den svenska delvis täcktes.
  Jag fann dessa tilltag väldigt osmakliga, varför -av alla tillfällen- välja att göra så DÅ?!
  -Vad ville de som gjorde så då säga?

   • Ja, jag får också såndana misstankar. De hade också skyltar på Arabiska (?). Det hade varit intressant att höra vad det stod på dessa.

   • Tänk om SVT eller annan gammelmedia frågat dem om flaggviftningen och vad som stod på skyltarna! Men inte…

 11. Vi har även flaggproblem här i Sverige.
  Många av Sverigehatarna bär ju den superfula randiga flaggan och hissar den överallt. Här i Södertälje har jag t.o.m. sätt att dom halat vår vackra fana och hissat detta randiga lakan.

Kommentera