Stäng

13 reaktioner på “En räv bakom örat

  1. Det är undertiden när man reser med tunnelbanan
   Även turister – utbytestudenter – utländska idrottare/ arbetskraft räknas också, när det åker med tunnelbanan.

 1. På 90-talet blev ”rävflicka” ett begrepp i Finland. Därmed avsågs 15-åriga ”aktivister” med näsrling och palestinasjal som roade sig med att nattetid smyga in på mink- och rävfarmer och öppna burarna. Men den här videosnutten visar att det även finns andra sorters ”rävflickor”.

 2. Otroligt ! Vilken flicka, vilken räv ! Tänk hur en vanlig huskatt skulle bete sig i samma situation: fräsa och springa iväg. Man kan inte dressera en katt, en räv däremot … där är beviset.

  1. Katter är visst läraktiga, min gick fot med till den lokala butiken, satt och väntade medan man handlade och så gick den hem med mig, fortfarande gåendes fot.

   1. Beundransvärt, Ruth ! Min katt gömmer sig, vill inte komma i närheten av grannens katt ens. Ska jag nämna att min katt är snövit med svart svans, medan grannens katt är helsvart – båda är honor ….. En del katter är konstiga, min är alltför bortskämd.

  2. Nu tillhör rödräven familjen hunddjur. I Sverige har vi då fjällräv, rödräv, varg och den icke önskvärda invandrade mårdhunden. Ganska intressant att den är icke önskvärd och då får jagas året om.

   1. Mårdhunden är en invasiv art, kommer borta ifrån östra Asien.
    Är som kaniner och förökar sig snabbt.
    Den bär på dvärgbandmask.
    Risken är även överhängande med rabies.
    Den äter i stort allt som finns som insekter, fågelungar och ägg, fisk, maskar, groddjur, insekter samt olika typer av växtmaterial.
    Där det finns många mårdhundar försvinner fågellivet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: