Bangers kastades in i butiker – fem män gripna


BROTTSLIGHET. Fem män har gripits sedan så kallade bangers, kraftiga smällare, kastats in i tre olika lokaler i Malmö. De misstänks för försök till grov misshandel.

– Det känns inte som något slags pojkstreck eftersom det finns en skaderisk, säger Rickard Lundqvist vid polisens ledningscentral. Två gatukök och en videobutik utsattes. Ingen person ska ha skadats.

Polisen

-Pettersson minns när vi hade 1-öres smällare och knallpulver, men det var före Mellanösterntiden, långt före…

Bild från Jeander

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


4 responses to “Bangers kastades in i butiker – fem män gripna

 • Kurt

  HURRA 😉
  Ett framsteg, de slängde i alla fall inte Handgranater

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Nyårsfirandet verkar pågå året runt i Malmö.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Men… vi har ju FÖRBJUDIT bangers…. ”jag blir så förbannad” (S- Löfvén, Leg. Svets)…. ”omöjligt, fejk njus, för regeringen har infört en sprängämnesamnesti så man kan lämna in bangers utan att registreras”…. (M. Johansson, Master of Skitsnack) ”det är miljöskadligt med gifter som frigörs och förgiftar världen” (G. Thunberg, Blöjaktivist)…. —och vi får anordna en en DEMONSTRATION mot bangers, sammankallande är SS-U i Malmö. Alltså Waffen-SS-U

  SIckena jävla pajasar… . Fångas in med fiskenät och sätts på vatten och returneras till de länder som avlat dessa jorens avskum.

  Gilla

 • Onkel Björn

  2 gatukök och en videobutik!

  Tror att om de åkte upp till Stockholm och kastade in bangers på NK eller Sturegallerian, så skulle kanske politikerna börja se allvaret i det hela.
  Nu var det bara gatukök och videobutik. Inget att oroa sig över och dessutom Malmö. ¨Långt från Stockhom.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: