Stäng

SSU kan bli av med miljonbidrag från staten

Socialdemokraterns ungdomsförbund, SSU, kan förlora rätten till statliga bidrag efter avslöjandena om att företrädare i Skåne betett sig olämpligt och gjort homofobiska uttalanden, rapporterar SVT Skåne.

Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF) har startat en granskning av SSU för att titta på om organisationen uppfyller kraven för att få bidrag.

Om de demokratiska strukturerna i SSU inte visar sig fungera på ett acceptabelt sätt kan MUCF hålla inne med nästa års bidrag. I år fick SSU runt 1,5 miljoner kronor från myndigheten.

-Pettersson tycker att MUCF ska dra in bidragen för alla muslimska samfund och föringar, inte bara SSU…

Syftet med bidragen från MUCF är att ”främja barn och ungas demokratiska fostran”. Organisationen som tar emot bidragen måste värna alla människors lika värde och diskriminering får inte förekomma.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

10 reaktioner på “SSU kan bli av med miljonbidrag från staten

 1. Kan, betyder inte att så sker.
  Du kan vinna på postkodslotteriet, men du vinner inte.
  Du kan få bostadsbidrag, men det får du inte.
  Du kan få hjälp av arbetsförmedlingen med en utbildning du drömmer om, men du blir inte uttagen.
  ”SSU kan bli av med miljonbidrag från staten”, men nu handlar det om statens största gunstlingar, Muslimerna, dom lovar att dyrt och heligt att de skall aldrig mer vara antisemisiter.
  Jag garanterar att inget kommer att dras in.
  Det är naturligtvis synd om svenska SSUare som blir ut kuppade, men nu måste man löpa linan ut.
  Samma sak kommer att hända i Riksdagen.
  Det är så dags att reagera, dags att bajsa när pottan är full.

 2. Och nu tror alla att det är över!

  Ockupanterna har bara tvingats ett halvt steg bakåt!

  Snart tar dom två rejäla kliv framåt igen!

  Eller ni tror att dom har ändrat ståndpunkt?

 3. Så här kan man bara inte göra mot arbetarpartiet Socialdemokraterna..som har en sån fin värdegrund. Det har vår Store ledare Stefan Löfven sagt, och då tror jag på det också. Han skulle aldrig ljuga mot det Svenska folket. Nu måste vi ut på gatorna och kräva att vårt kära SSU, med den rätta mångfalden får tillbaka sina bidrag, och gärna mer, för där tänker man på Islam och ett Sverige som ska ledas med Sharia….

 4. Just som socialdemokraterna upptäckt hur stor potential av röster det finns i den muslimska diasporan.
  I Malmö blir de väl utan röster i så fall.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: