Stäng

Mina damer och herrar, EU-chefen Jean-Claude Juncker

GOTT OCH BLANDAT. Medan Sveriges och Europas medier koncentrerar sig på USA:s president Donald Trump och alla hans förehavanden, bra och dåliga, så raglar en av Europas mäktigaste män runt på fyllan efter att har druckit för mycket konjak till frukost utan att Sveriges journalister rapporterar om denna skattefinansierade skandal.

Jean-Claude Juncker är sedan 2014 Europeiska kommissionens ordförande. Jean-Claude Juncker tillåts sitta kvar trots att han är alkoholist och har uppenbara problem med spriten offentligt gång på gång.

-Pettersson skrev ovanstående text i juli 2018. Då gällde det de nedre filmerna, jag är inte säker på att herr Juncker är på fyllan denna gång men undrar om han verkligen kan sköta sitt arbete och varför rapporterar våra media inte lika ihärdigt som de gör om Trump…

Övre filmen, en svart och en brun sko, misstag sker…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

12 reaktioner på “Mina damer och herrar, EU-chefen Jean-Claude Juncker

  1. En försupen marionett blir inte strösslad av hyllningar av de vänsterblivna. Det vore alltför lätt, och skulle göra hela debatten än mer obegriplig.

  2. Fullständigt stillöst. Det visar med all tydlighet vad EU är. Jag röstade NEJ vid vår folkomröstning och har ALDRIG tvivlat på att mitt val var mer än helrätt.

  3. Inte ens mina, nu vuxna, men då små grabbar, tabbade sig så här. Däremot hade de en dagmamma som var oerhört slapp och kastade på ungarna hur som helst. Så de finns, inte bara inom EU.

  4. Den svenska journalistkåren 7 klöverns egen väldresserade knähund och som i högsta grad ingår i EU-familjen sågar naturligtvis inte av den gren den själv sitter på !
    Svensk PK-media är lika lojal mot sin herre 7 klövern som Pravda var till politbyrån i det forna Sovjetunionen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: