Sex rån i Helsingborg hittills i dag

BROTTSLIGHET. Flera rån har inträffat i centrala Helsingborg under dagen. Sammanlagt rör det sig om fem rån och ett rånförsök sedan klockan 11. – Det finns vissa uppgifter som gör att det inte kan uteslutas att flera har ett samband, säger Fredrik Bratt, presstalesperson vid polisen. 

-Pettersson letar förgäves efter ett eller flera signalement men vi får anta att de rånade är blinda…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

20 thoughts on “Sex rån i Helsingborg hittills i dag

 1. Anarki, normupplösning och våld är 68 vänsterns våta drömm. Kul de han få uppleva det innan de knarkat ihjäl sig.

 2. Ja du Hans Nilsson du har hittat den trappuppgång i Sverige där det inte bor några invandrande muslimer, GRATTIS.

 3. Vi får hoppas på att det är 7 Klöverväljare som är utsatta. De röstar för att bli berikade på många områden.

 4. Tyvärr eskalerande i hela landet ,är det inte rån så är det våldtäkt . Det gäller att vara beredd och beväpnad i Sverige idag . 🙁 Tack vare dessa 82% som tror att Sverige är tryggt och röstade på fel partier.

  • Sverige borde göra som USA som dom alltid kall vara å lika som möjligt annars, ta bort vapenlagarna och sälj vapen billigt hos ICA och COOP. Det enda som behövs är att man kan bevisa att man är Svensk.
   Svens är man efter 4 generationer.

 5. För det första; alla verkar ha Kniv, utom SVENSKAR!
  För det andra; rånen har ett samband! Nämligen med massinvandringen!

 6. Oj, vilken turistmagnet Helsingborg börjar bli. Den humanistiska stormakten verkar få till det. Mångfaldig envishet och långsiktig kortsynthet kan göra susen.

 7. Nu meddelar skitblaskan HD att en ”man” gripits som misstänkt samt,att hans kompis hämtats till förhör !!!! Nästan för otrooooligt för att vara sant.

 8. Känns så tryggt att politikerna tar verkliga krafttag i att… inte prata, inte samarbeta eller låtsas om att SD finns. Alla andra problem i Sverige är enbart sekundära och som sådana behöver man inte finna någon lösning på dem.

 9. Ja Lövens och övriga 7 klöverns trygga och heligt mångkulturella Sverige, man blir nästan lite rörd !

  • Tror snarare att det aldrig förekommer några brott i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige, det finns ju aldrig några signalement !

  • Jasså Annie tycker det är tryggt i Helsingborg, bor hon där ?
   Oavsett vilket så bor garanterat alla partiledare från V till SD i områden helt fria från mångkultur.

   • Klart som korvspad att man inte bor i invandrartäta bostadsområden, Jag själv har valt noga med var jag har bosatt mig. I min trappuppgång finns bara pursvenska efternamn.

Kommentera