Äntligen ett signalement efter en våldtäkt

BROTTSLIGHET. Det var under natten mellan den 10 och 11 november som en våldtäkt ägde rum i Skellefteå. En kvinna gick ut från nöjeslokalen Verandan vid ett-tiden för att ta lite luft. 

När hon gick på trottoaren kom en man upp bakom henne och tryckte upp henne mot en husfasad. Där utförde han sexuella handlingar som, enligt polisens utredare, är att jämföra med samlag.

En kvinna kom förbi, gärningsmannen avbröt och flydde.

-Pettersson noterar att idag släpper polisen ett signalement efter att ha pratat med offret, det är tydligen bra ibland.

Läs mer hos polisen: Mannen såg städad ut och hade ljust hår som var blont eller cendréfärgat och tillrättalagt. Han var ljus i hyn och var vid tillfället klädd i en mörk jacka. Kvinnan som med skor är ungefär 170 cm lång uppger att mannen var längre än henne. Vilken ålder mannen har vet vi inte i dagsläget.

Vi har anledning att tro att mannen befunnit sig på nattklubben Verandan under aktuell kväll/natt.

Vi vill därför att de personer som lagt upp något på sociala medier eller endast fotograferat inne på nattklubben kontaktar polisen via vår särskilda tipstelefon på telefonnummer 073-020 58 16. Alternativt e-posta din information via polisens tipsformulär. Länken till formuläret finns här nedanför.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

20 thoughts on “Äntligen ett signalement efter en våldtäkt

 1. Våldtäkt på en 11 – årig tjej som har begåtts.
  Gärningsmännen som var två st. blev först häktade.
  Sedan släpptes de efter att polisen lade ner utredningen.
  Tjejen har tvingats möta dem flertalet ggr. när hon går till och från skolan.
  De hånskrattar åt henne.
  Den enda utvägen som de ser är att flytta från orten.

  Joakim Lamotte jobbar på fallet och har samtalat med mamman som är helt förtvivlad.

  https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2041566702604577&id=713993068695287

 2. Hade någon förväntat sig att dagens svenska politiskt korrekta totalt styrda kramgoa och korvgrillande dialogpolis skulle ha släppt något annat signalement ?

 3. FY FAN FÖR DESSA YNKRYGGAR !!!

  OCH DÅ MENAR JAG INTE VÅLDTÄKTSMÄNNEN !

  Vet att våldtäktmännen är skräp, men att det finns värre ynkryggar ! som blundar och spottar våldtäktsoffren i ansiktet, det är än värre.

  Tycker ni att Sveriges styrning/ledning som varit senaste åren, har gjort Sverige till ett bättre land/invånare, som du kan vara stolt över och vill tillhöra !
  Själv vill jag ha styrning/ledning av Sverige som värnar om Sverige och dess invånare.
  ANSVAR
  RAKRYGGAD
  RÄTTVISA
  HARMONI
  FÖRSTÅND

  Vill ni inte ha detta enligt ovan ? utan vill ha en fortsättning av Sverige, där det värnas om:
  HYCKLERI
  ANGIVERI
  AMNESTI
  HÖGA SKATTER
  LJUGERI
  ÖKAD BROTTSLIGHET
  HÖGA SOCIALA AVGIFTER
  DOLD ARBETSLÖSHET
  SÄMRE FÖR BARN,SJUKA och ÄLDRE
  OTRYGGHET
  HÖGRE ARBETSLÖSHET
  SÄMRE SJUKVÅRD
  ISLAMISM

  💛 till alla utsatta, och de rakryggade som försöker !

 4. Det skulle inte förvåna mig om kvinnor ej uppger signalement när förövaren är babbe dels för att inte riskera utvisning av förövaren och för att statistiken inte ska visa vilka som är våldtäktsmänen i landet.
  Det har ju visat sig att kvinnor avstått att anmäla för att ej riskera represalier för babbavåldtäktsmannen.

  • I Tyskland har ett flertal kvinnor avslöjats med att inte anmäla våldtäkter när förövarna är ”Babbar” (dessa kan riskera utvisning eller i varje fall straffas). Eftersom de genomsnittliga våldtäkterna innebär att offret slås sönder och samman, så måste de söka sjukvård och i Tyskland anmäler sjukvården till polisen alla misshandlade som söker vård. Därvid har något 10-tal sådana kvinnor angivit ”tyskar” som förövare (med påhittade signalement). Polisens utredningar visar sedan att detta är lögn och identifierar de verkliga gärningsmännen, vilka lagförs och i regel får ca 3 års fängelse. Men dessa kvinnor som gjort falsk angivelse lagförs också och får 6 ÅRS FÄNGELSE betingat (= skall sitta tiden ut).

   Hur ofta ljuger i Sverige den våldtagna om gärningsmannens signalement till polisen?

   När alltså nu det verkar vara en etnisk svensk gärningsman, DÅ GÅR ETT SIGNALEMENT UT. Är detta inte rasism längre. Skall bli spännande att följa vilka signalement som presenteras i samband med kommande våldtäkter i Skelleftetrakten?

 5. Detta bevisar 3 saker. Kvinnor kan inte o ska inte vara ute ensamma efter mörkrets inbrott, 2 överheten, staten, MSM mfl tror alvarligt att vanligt folk är dumma och kan inte se den uppenbara apartheid mentaliteten, eller så skiter de i att det är uppenbart.
  3. Att utegångsförbud måste införas i hela sverige från 18 till 06. Alla yngre män, ensamma som i grupp som inte har ett uppenbart ärende, bör hållas inomhus.

  Men det är ju ett hot mot vår frihet..NEJ islam Var ett hot mot vår frihet, nu är Islam här, det är verkligheten och Sverige får nu betala priset för sin naiva dumhet.

  • Nr2 måste tyvärr rätta dig här, folk är präktigt dumma i huvudet i Sverige.
   Varför tror du Sverige ser ut som det gör?

 6. En ljus är lättare att se än en nigger i mörkret, det va det första jag tänkte på hade han haft svart krullig hår hade vi inte fått än beskrivning, va så säkert

 7. Det krävs en seriös förklaring av polismyndigheten varför man bara släpper signalement när de ev. gärningsmännen är ljushåriga och har ljus hy. En form av apartheid, som är djupt allvarlig. Vad har de fått sina order från? Jag ser bara att Sverige är förstört och måste lagas med ansvarsfulla krafter i myndigheter och riksdag.

 8. Alla människors lika värde, allt är så jävla bra. Nu blir det väl alltid signalement vid våldtäckter och andra vidriga brott eller?????????

 9. Jo även om det hela är uppdiktat,är det ju en sensation i sig själv. När kan någon minnas,att polisen sökte med signalement en ursvensk ???

 10. Ja, det är bara att tyvärr ännu en gång konstatera att även polisen har anslutit sig till dom invällande fiendestyrkorna och deras svenska anhang, politiker, journalister och annat sattyg!
  Rörligheten, friheten och utrymmet för oss svenskar krymper nu för varje dag som går!

Kommentera