Aftonbladet förminskar duktiga kvinnor

FEMINISM. Aftonbladet styrs tydligen av ett gäng kvinnohatare som förminskar kvinnor till ett bihang åt männen. Kvinnor kan inte och har inget egenvärde hos Aftonbladet. 

Louise Erixon (SD) har i Aftonbladet blivit Åkessons sambo.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

2 thoughts on “Aftonbladet förminskar duktiga kvinnor

 1. Ja dessa skitblaskor måste dagligen finna, ”nyheter som säljer” deras skit.
  Just nu springer en nybyggare runt i Helsingborg och rånar folk.Sedan i förmiddags har hela sex rån utförts mot privatpersoner.
  Tro inte lokalblaskan HD yppar något om signalement på aset. Då skulle ju de godhjärtade och blinda få en chock…..Deras muslimska älsklingar får ju inte komma i dålig dager.

 2. Det finns en nedskriven lögn i regeringsförklaringen, att ”all makt ligger hos Sveriges folk”.
  Som politikerna håller på nu är det svårt att se att någon makt ligger hos folket över huvud taget.
  Sen har vi media den tredje statsmakten som nog får flytta upp ett par snäpp.
  Tidningen citerar sossen Beijer, utan att SD Erixon får säga något. Men det som är viktigast är valresultatet. Var framkommer det i texten?
  Jag drar mig också till minnes filmen samtiden gjorde om sossarna, då var det så viktigt att alla sidor skulle komma till tals enligt gammelmedia.
  Vi håller på att bli hjärntvättade av media. Jag vet att Pettersson inte tycker om konspirationsteorier, så glöm det sista.

Kommentera