Dramatisk utveckling av kriminaliteten i Frankrike

BROTTSLIGHET. Nyligen offentliggjord statistik från det franska inrikesministeriet har visat en massiv ökning av antalet mord i landet. Detta kommer som en överraskning för myndigheterna som väntade sig färre mord efter terroristattackerna i Paris och Nice 2015 och 2016, rapporterar Libération.

Statistik från perioden 2017-2018 visar en ökning av antalet mord på 20 procent jämfört med perioden 2014-2015.

Det allmänna våldet har ökat kraftigt i Frankrike, och slumpmässigt våld har ökat i synnerhet. Enligt vissa uppskattningar utförs 777 st tillfälliga våldshandlingar varje dag i landet.

Det ökande våldet och brottsligheten, speciellt centrerad på invandrarförorterna i franska storstadsområdena, har lett till att flera ledande politiker ingripit eller varnar för utvecklingen.

Islamkritikern kritikern Philippe de Villiers har sagt att hans bror General Pierre de Villiers har varnat president Emmanuel Macron för situationen.

Om det blir ytterligare problem i förorterna och till och med våldsamma upplopp, kommer vi inte att kunna möta dem, vi saknar medel och vi saknar män. Detta är verkligheten i dagens Frankrike.

-Pettersson säger att fransmännen får lösa problemen som i Sverige, mer invandring, mer av samma som misslyckats i 30-40 år och sedan tillsätta en utredning…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

6 thoughts on “Dramatisk utveckling av kriminaliteten i Frankrike

 1. Frankrikes afrikanisering och islamisering borde väl snart diskvalificera experimentet från att ha kärnvapen?

 2. France going black, France looks like islams franchise

  fran·chise (frăn′chīz′)
  n.
  1. A privilege or right granted by law, especially the right to vote in the election of public officials.
  2. A special privilege given by government to a corporation or an individual to engage in a particular activity using public facilities, especially to provide a public service such as transportation or communications.

 3. Frankrike vet inte vad pain riche eller café latte är, ej heller ”tafsa inte”-armband. Men de känner liksom vi till islam, det ska gudarna veta. Bevare oss väl. Blott Sverige svenska socialdemokratiska ungdomsförbund har.

 4. Alla sådana här nyheter kommer som en chock för indoktrinerade och självindoktrinerade med svagt intellekt.

 5. Vad säger och tycker den folkvalda kramgoa och hånflinande liberalen Macron om utvecklingen i Frankrike ?
  Marine Le Pens parti går tydligen framåt i opinionsmätningarna, vilket är ett ljus i mörkret om det nu stämmer.

Kommentera