Malmös totala förfall


En rörande och upprörande dokumentation av Malmös förfall!

Mångkulturhyllande politiker och journalister har i decennier försökt beskriva Malmö som en stad som ”svartmålas”. Man har försökt hävda att ”media” skulle beskrivit en negativ bild av Malmö. Den prisbelönte mästerfotografen Freddy Mardells kamera och muntliga vittnesmål kan dock visa att staden är värre ute än vad någon kunnat föreställa sig i sin vildaste fantasi. Skjutningar, våldtäkter och våld är bara en del av det stora problemet. Vad som inte syns i den skönmålande gammelmediarapporteringen, är all otrygghet som vanligt folk känner inne i de tidigare så trygga centrumområdena. Vanliga svenskar flyr detta Malmö och in flyttar ännu fler av de som Freddy Mardell benämner som ”globalister”. Bidragstagande invandrare som för oväsen långt in på småtimmarna, när vanliga arbetande och skattebetalande människor försöker sova. Dessa ”globalister” drygar ut sina vidlyftiga bidrag genom att pracka knark på vanliga skattebetalande arbetares barn och ungdomar. Man påstår att man ”flytt från krig”, men tackar de gästfria medborgarna genom att klottra ner husfasader och trappuppgångar till den milda grad att kommunen inte har en chans att hinna sanera. Bakom den växande slummen och etablissemangets oförmåga att sätta ned foten mot dessa kolonisatörer, tar extremister mer och mer över. Allt oftare sker islamistiska, könsseparerade maktdemonstrationer i Malmö, där svartklädda och militärklädda män, för sig, och kvinnor, för sig, går och skriker ut sitt hat mot rivaliserande muslimer, Sverige och de svenska skattebetalarna.


35 responses to “Malmös totala förfall

 • Christina

  Blir oerhört ledsen över dokumentationen som visar ett Sverige jag inte känner mig hemma i. Är Sverige förlorat? Hur kan politikerna och msm fortsätta att förneka den negativa samhällsutvecklingen som massinvandringen resulterat i? Ser de inte förfallet? Är de inte måna om att deras barn och barnbarn ska växa upp och leva i ett tryggt och säkert Sverige? Jag förstår det inte. Christina

  Gilla

  • Brasklappen

   Genom att utse U-länder till asylländer får vi hit dessa befolkningar från i huvudsak muslimska underutvecklade länder! Detta startades upp av Olof Palme och syftet är att de ska rösta på SOCIALDEMOKRATERNA, – de har haft makten i Malmö i c:a 100 år! Det blir svårt att styra om samhällsutvecklingen, det är försent, det kommer en tsunami när KOMMUNINVEST går i konkurs, kanske tar staten över lånen men det blir dyrt och svenskarna kommer att bli blåsta på bland annat pensionen, det blir att jobba livet ut, det s.k. ”välfärden” kommer att gå förlorad och har redan gjort det!

   Gilla

  • Kenth Andersson

   De välgödda och verklighetsfrämmande politiker som skapat dagens mångkulturella anarkisamhälle och de som fortsätter att ställa till det behöver inte oroa sig, de har sitt på det torra bor i mångkulturella fria zoner har tillgång till den bästa privata sjukvården m.m m.m !
   Är 2018 stor skillnad på etablissemanget i de finare salongerna och deras välartade kompisar nysvenskarna och oss det där s.k vanliga folket som politikerna från V till SD allttid brukar säga.

   Gilla

  • Grune

   Det är svårt för normala människor att begripa hur 82% av de väljande folket kan vara så totalt dumma i huvudet, helt obegripligt.
   Om 20%hade varit det så kanske man kunde tro att det var sant, men att 82% är det beror nog på att siffran är lögn och beror på att de olika partierna tog hälften av SD:s röster i valet och delade på dom.
   Jag vill ha extraval nu och ta bort sossarna som rösträknare för dom manipulerar bara resultatet så att det passar dom. Sätt in SD istället för dom är ärliga.

   Gilla

 • ruben

  Varför ska bra skötta kommuner betala 5,5 miljarder per år till detta?

  Gilla

 • Torleif

  Det måste vara perfekt att öppna ett saneringsbolag i Malmö. Finns arbete dygnet runt.

  Gilla

 • se ovan!

  Tar man hit mellanöstern så får man mellanöstern. Håll till godo politikeridioter.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Tyvärr så lider ju inte verklighetsfrämmande och mångkulturälskande politiker själva av vad de ställer till med i samhället, politikerna från V till SD och naturligtvis även politikerna från partierna AFS, FI och andra partier bor garanterat i mångkulturfria områden !
   Leva som man lär är inget för svenska hycklande och mytomaniska makthavare.

   Gilla

 • robbcos

  Så bra beskrivning av Det nya spännande sverige

  Gilla

 • assad

  Efter tredje världskriget. Vilken jävla sörja.
  Fantastiskt bra produktion. Hoppas den får många visningar.

  Arab it everyone…!

  Gilla

 • Fred

  Tragiskt. Precis samma känsla fick jag när jag besökte min gamla förort.

  Gilla

 • Carl ekström

  Varför bor inte Löfven där?
  Gillar han inte malmö.

  Gilla

 • Sara från Skåne

  Tysk miljöpartist vill förvisa ”flyktingar” som begår brott i grupper bort från större städer och fördela dem på landsbygden.
  ——————————————

  ”Man måste separera sådana grupper och placera dem på olika ställen”.

  ”För att uttrycka det krasst, är det det farligaste som mänsklig utveckling har skapat, dessa unga horder av män. Sådana testosteron-drivna grupper kommer alltid att skapa lidande.”

  https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/gruenen-mp-kretschmann-maennerhorden-raus-aus-grossstaedten-58342348.bild.html

  Gilla

  • Grune

   Räcker det inte med att dom totalt raserat våra städer, tycker du att dom skall rasera vår landsbygd också.

   Gilla

 • Torleif

  Malmö – Sveriges rövarnäste.

  Gilla

 • Brasklappen

  Mycket bra dokumentär om Malmö där Olof Palme och SOCIALDEMOKRATERNAS ideologi styrt och ställt i c:a 100 år!! Tyvärr går mycket inte att sägas rakt ut enligt samma princip som att polisen inte går ut med signalement på våldtäktsmän och mördare! Lagen om häst mot soffgrupp används flitigt mot sanningssägare i det mångkriminella Sverige! MALMÖ ÄR ETT SKRÄCKEXEMPEL ÖVER SOCIALDEMOKRATIN I PRAKTIKEN!

  Gilla

  • Brasklappen

   De sista minuterna av dokumentären om Malmö visar en mycket aggressiv demonstration av muslimer, många flaggor skymtar förbi även IS flaggan….SOCIALDEMOKRATERNA invigde nordens största salafistiska moske i Malmö för inte så länge sedan. Detta är riktiga koran-älskare, bokstavstroende mot denna ideologi 10 ggr värre än nazismen!!!

   Gilla

  • Andorrs

   Mångkulturella/mångkriminella.

   Gilla

 • Mm

  Sossarnas fel, helt och hållet, kommunister är vad de borde kallas, de har inte frågat folket som bor i Sverige om de fått lov att ge bort Sverige. Detta illdåd har det planerat sedan 60-talet. 7-klövern gör nu sitt bästa att hjälpa till.

  Gilla

 • Ståfräs

  Undrar varför inte sossar, 7-klövern o Mia ser hur djävligt vårt land håller på att bli.
  Tack för ett bra reportage, men jag blir gråtfärdig iaf.

  Gilla

  • Grune

   När man ser hur många i Sverige som älskar detta illdåd så undrar man varför det finn så många helidioter i Sverige.

   Gilla

  • Realist

   Detta gäller inte bara Malmö NU !!!
   Flera kommuner kommer att drabbas !!!
   Nästa i raden troligen Härnösand …….
   Läs om deras ekonomi (finns tom beskrivet på SVT)

   Gilla

 • age

  Är det verkligen något att ondgöra sig över?

  Det följer helt innehållet i det kontrakt som socialdemokraterna skrev med Muslimska Brödraskapet 1999.

  Kontraktet gäller ännu och det finns ännu människor som röstar för socialdemokraterna.

  Märkligt! Kontraktet borde vara största landsförräderi genom tiderna.

  Gilla

  • Andorrs

   Jag hoppas att sossarna för eller senare får en islamist som partiledare. Så länge han inte är statsminister.

   Gilla

 • El gringo

  Jag känner mig iaf stolt och nöjd själv inombords, för snart firar jag ett 30- årsjubileum! Valet 2022 så är det över 30-år sedan jag röstade på 7klövern. Dessutom röstade jag för SVERIGE i både EU- och EMU- folkomröstningarna (dvs ”NEJ”).

  Gilla

 • Thomas

  Malmö-Sveriges soptipp.All skit kommer dit först.
  Men politikerna och merparten av stadens befolkning (83,2%)vill ju ha det så här trevligt mångkulturellt.
  Den staden åker jag inte till frivilligt längre.
  Den enda skånska staden jag klarar av än så länge är Ystad.
  Men det blir mer och mer skit där oxå.

  Gilla

 • El gringo

  Det är Lövens och Reinfelts och deras lakejers sjuka drömmar, som för återstoden av det friska Svenska folket, är Mardrömmar!

  Gilla

  • Grune

   AB Reinfeldt & Löven har tjänat många sköna miljoner på att transporterat hit mördande analfabeter från Afrikas djungler. Dessa båda amöbor vet nog inte hur många lik dom har på sina samveten.

   Gilla

 • Björn

  Jag har skrivit det flera gånger förr: tidigare besökte jag ofta och gärna Malmö men numera sätter jag aldrig min fot där längre. Staden är förstörd med alla ”nykomlingar” som invaderat den.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Det gäller hela Sverige, vid en promenad i vilken svensk stad som helst så ser man stora horder av icke svenskar dra fram i fina märkeskläder rökandes skrikandes och med en inte allt för gammal mobil i örat, då förstår man att man inom en väldigt kort framtid tillhör en minoritet i sitt eget fosterland !
   Ett stort tack 7 klövern, tack även PK-media och den trygga 82:an, ni har verkligen lyckats i erat uppsåt att avkristna Sverige.

   Gilla

   • Andorrs

    Svenskarna är bara intresserad av materiella ting som den senaste iPhonenen eller vem som senast åkte ut i Idol. Sen är ju fredagsfyllan viktig också. 😉
    Vi får helt enkelt skylla oss själva för att vi inte har varit i krig på evigheter.

    Gilla

 • Ahmed Efendi

  Avslutande kommentar ”ha en jättebra dag”Minst av allt kan man ha en jättebra dag när man har sätt Malmös förfall.VAR ÄR VI PÅ VÄG?Varför sväljer vi allt skit?

  Gilla

  • Grune

   Därför att svensken ( åtminstånde 82% av dom ) är alldeles för dumma i huvudet för att begripa att dom blivit anfallna av muslimer so tänker ta över Sverige.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: