Uvell avslöjar *uppdaterat


Rebecca Weidmo-Uvell har granskat de nyanlända män som påstod sig tälta i Solna när de inte längre fick skattebetalarnas stöd att finansiera sina boenden.

Jag tänker inte egna en minut åt att sammanfatta Weidmo-Uvells avslöjanden, utan uppmanar er att läsa inlägget som avslöjare en hel del intressanta saker. Det du David Baas, där har du ett prov på riktig grävande journalistik och hon är inte ens journalist. Nu återstår bara frågan vem som köpte tälten till männen, i vilket syfte de gjorde det och hur media kunde köpa bluffen rätt av.

Nu inväntar vi Hanif Bali och hans kommentar.

*Uppdaterat 9/11

Rebecca Weidmo Uvell fortsätter granska händelsen med de asylinvandrare som påstod sig tälta vid Bredkilsbacken i Solna.

Det visade sig att det hela var ”fake news” och nu avslöjar Weidmo-Uvell att de medier som rapporterade om detta kände till bluffen. Bland dessa återfinns SR, SVT, DN, SvD och Aftonbladet. Hela kampanjen var arrangerad av den vänsteraktivistiska gruppen Ort till Ort.

Nu förväntar vi oss att de medier som lät sig luras eller möjligen deltog i skojet, tar åt sig av Weidmo Uvells uppmaning.

Nu kan samtliga tidningar införa rättelser i sina respektive artiklar om tälten som visade sig vara en social strejk orkestrerad av kända vänsteraktivister”

Hennes blogg


8 responses to “Uvell avslöjar *uppdaterat

 • Lukas

  Jag utgår alltid från att allt jag läser, hör och ser i regimmedia är fake, jag brukar ha rätt. Jag som alla andra som ställt in fakeradarn rätt.

  Fake, fake, fake. Shame on you !

  Gilla

 • Punto

  När det står i DN och puffas för i SVT/SR så begriper man direkt att det är bluff.

  Gilla

 • Torleif

  MSM är bluff.

  Gilla

 • Orvar d.ä.

  Verkligen ett udda land, detta vårt Sverige.

  Hela regeringen, press samt TV kämpar om att ösa alla skattepengar dom kan hitta på hitlockade skojare.

  Dagliga och stundliga skattehöjningar står som spön i backen, allt medan 82% av folket jublar till spektaklet.

  Vad är det för smittsamt vansinne som drabbat befolkningen?
  Ingen bryr sig det mista om att landet skänker bort deras, deras barns och barnbarns nuvarande men då även framtida inkomst.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Det förstod alla kloka tänkande människor direkt att det var en manifestation och konspiration, på samma sätt som när den kvinnliga afghanledaren uppträder offentligt eller på sociala medier där också vänsterextremister och annat pajasfolk ligger bakom.

  Gilla

 • Cissio

  Median har inte köpt nyheten utan de är en del av konspirationen emot svenskarna de som konsumerar main stream median.

  Gilla

 • Mm

  Fake News i sin prydno. Underbart, toklandet Sverige och dess outbildade, okunniga journalister som går på allt. Tomma tält hahahaha

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: