”Ett socialt experiment som får konsekvenser för hela världen”

VÄNSTERFLUM. Den kanadensiska psykologiprofessorn Jordan B. Peterson ger livsvägledning till miljoner följare på nätet, i första hand män med enkla regler som att bädda sängen och räta på ryggen. Men provocerar också med sin syrliga kritik av politisk korrekthet och feminism. På lördag gör han sin andra slutsålda föreläsning i Sverige. 

– Ni går i spetsen för ett socialt experiment som får konsekvenser för hela världen, men i synnerhet för västvärlden. Ert samhälle har drivit socialpolitiken– i syfte att ”jämna ut spelplanen” – längre än något annat land, säger Jordan B. Peterson.

Är han en av västvärldens skarpaste hjärnor eller en reaktionär provokatör? En rättfram sanningssägare, eller banal självhjälpsguru? Åsikterna går isär men alla verkar tycka något om Jordan B. Peterson, och Jordan B. Peterson verkar tycka något om allt, inte minst Sverige.

Läs mer på SVT där han intervjuas av Simon Pollack Sarnecki, son till Jerzy Sarnecki och Pettersson antar att det är en tillfällighet att Simon arbetar på det företag där pappa tillhör inventarierna…

Peterson har rätt, med sådan självklarheter som att städa framför egen dörr, uppträda artigt, passa tider, skaffa ett jobb först och sedan planera, inte flumma fram genom livet medan man hoppas på att toppjobbet på TV ska dyka upp…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

2 thoughts on “”Ett socialt experiment som får konsekvenser för hela världen”

  1. Äntligen någon, som vågar gå helt öppet emot PK! BEUNDRANSVÄRT OCH HÄRLIGT!!! Vi har fått vår guru och sanningssägare också! *Smile*

Kommentera