Kverulanterna på Södermalm klagar på små barn…

INRIKES. Grannar blir störda av förskolebarnens gråt och skrik när de vistas på den gemensamma innergården. Trots att förskolan på Södermalm redan gjort anpassningar ger sig inte de boende i huset, rapporterar Södermalmsnytt. 

Trots tidigare anpassningar får förskolan Villekulla på Maria Prästgårdsgata nya kritik från grannar i huset. Efter tidigare påtryckningar från de boende uppdaterades hyreskontraktet för en tid sedan. Då förbjöds cykelåkning och bollspel på den gemensamma innergården. Nu är det förskolebarnens gråt och skrik grannar stör sig på.

Boende har hört av sig till Hyresgästföreningen, vilket resulterat i att fastighetsförvaltaren lämnat in ett nytt klagomål till Södermalms stadsdelsförvaltning.

”De blir störda av hög ljudnivå i form av skrik och gråt från verksamhetens barn då de vistas ute på innergården. Vi ber er se över Era utomhusrutiner så även våra boende kan nyttja gården dagtid”, står det i klagomålet.

-Pettersson säger att journalisterna och de andra kverulanterna får väl skaffa sig arbeten på dagtid så blir de inte störda…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

15 thoughts on “Kverulanterna på Södermalm klagar på små barn…

 1. Absurt! Barn är ju barn, och måste så gå vara!

  Klagar de lika mycket på minaretskränande??? Eller har de större tollerans med detta betydligt större störningsmoment, p g a PK???

  Man kan ju fråga sig?

 2. När det händer på Södermalm så är det säkert journalister, övrigt mediafolk och/eller s.k kändisar som klagat. Skrik och gråt är inte enligt dessa figurers värdegrund. Minns bara en radioprofil som klagade på kyrkklockor som ringt sedan 1600-talet, också på Södermalm.

 3. Dom får väl säga till eller hota barnen så dom blir tysta eller som sagt flytt därifrån, långt,långt bort. Förslagsvis till Afghanistan.

 4. Skulle inte förvåna mig om det är mest bara vita barn på den förskolan, de enda BARN som det idag är legitimt att klaga på!

  Som sagt skaffa er ett riktigt arbete istället, det ni har nu som systemlakejer, är inte det!

 5. Men om man är nödsakad att jobba skift för att få sin utkomst och kommer hem kl 07,00 och skall börja jobba kl l8,00 så behöver man sova under dagen i c:a 7 timmar vare sig man måste sova i en hyreslägenhet på Söder eller en röd liten stuga i Sörmlandsskogarna.

Kommentera