Stäng

20 reaktioner på “Apor kan

 1. Kan någon söka förklara varför det idag varit ”bortfall” med bloggen åtskilliga gånger ?
  Stenbock som är av misstänksamma slaget,funderade om det kan vara så att det endast var min ”maskin” som blockerats av en US-firma.som gärna vill söka sälja sitt ”skydd mot hackare” ?
  Tacksam för svar …. 😉

  1. Jag har inte märkt några problem med bloggen sedan september 2012 då jag bytte leverantör.

   Problemet ligger troligen hos dig, Stenbock. Prova med att rensa datorn.

   Pettersson

 2. elpistol och peppar spray till polis
  kpist till aporna
  ja vem fan kutar inte i väg så skorna glöder.

 3. Är det ett klipp från någon ny film Apornas planet ?
  Får man verkligen säga ordet Apa i Sverige, det ju kan missuppfattas av vissa stackars utsatta grupper i samhället de kan ju tro att något annat menas ?
  Något för 7 klövern PK-media extremvänstern och det övriga välgödda mångkulturälskande etablissemanget att fundera på.

  1. Tja de är ju uppenbarligen mer intelligenta än de som erbjöd vapnet, lärorika och skulle förmodligen vara i arbete inom ett fåtal veckor… inte kinkiga med boende heller skulle jag gissa… tak över huvudet under vintern men sommaren tillbringas helst under bar himmel med ett enkelt regnskydd… jag ser en ekonomisk vinst 😉

 4. Ja där blev det fart under sandalerna , ännu ett bevis för att apan är mera läraktig än en skock intelligensbefriade nollor .

 5. Det händer brecis som biologen och hjärnforskaren Michael Crawford hävdat: att på en torr savann tenderar djur att gå ner i hjärnstorlek och i stället växa rent kroppsligt. Det sys tydligt på videon vilket av savanndjuren har fått större hjärna.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: