Anders Lindberg har stövlarna putsade

REGERINGSBILDNINGEN. Socialdemokraten och Aftonbladets politiske chefredaktör är full av idéer. – Pettersson undrar om han är beredd att dra på sig de blankputsade stövlarna och ta fram piskan för att få igenom sina förslag. 

Nu vill herr Lindberg att C och L röstar nej till Ulf Kristersson och sedan lägger ner rösterna när Stefan Löfven föreslås, allt för att inte ge över en miljon Sverigedemokrater något inflytande…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

15 thoughts on “Anders Lindberg har stövlarna putsade

 1. Man ska inte kalla nån för idiot, man ska bara beklaga, tycka synd om, och hoppas att detta sjuka tillstånd går att förändra.
  Men nu förstår jag….detta sjuka tillstånd är ej behandlingsbart.

  Som sagt innan och säger igen:
  ”BARA EN IDIOT LYSSNAR OCH UMGÅS MED EN ANNAN IDIOT, FÖR IDIOTEN FÖRSTÅR INTE ATT DEN ANDRA ÄR EN IDIOT”

 2. Cecilia Blomberg har naturligtvis helt rätt, i det hon skriver. I en gästkrönika i tidningen Dagens Samhälle.

  ”Utan Lööf och Björklund vore läget mindre låst”.

  ”Det är inte Centerpartiet och Liberalerna som har försatt svensk politik i en låst situation, utan Annie Lööf och Jan Björklund personligen. I Tyskland löstes en liknande situation med att partiledaren i fråga avgick.

  Det är inte sakfrågor som gör att läget i svensk politik är låst, utan personligt avgivna löften från främst partiledarna för Centerpartiet och Liberalerna.

  Var i Centerns partiprogram står det att C:s främsta uppdrag är att ta avstånd från Sverigedemokraterna?

  Och var i Liberalernas valmanifest kan man läsa att partiets högsta syfte är att partiledaren håller löften till sina barn och inte att försöka driva och få igenom liberal politik?”

  https://www.dagenssamhalle.se/kronika/utan-loof-och-bjorklund-vore-laget-mindre-last-24693

 3. Man måste ju ändå säga att det är väldigt snyggt med välputsade stövlar !!
  Eller hur Anders Lindberg? Men skitstövlar går aldrig att putsa så fina.

 4. Är rädd för att A.L tyvärr får som han vill till slut, Sverige kommer nästan med all säkerhet inom kort att ledas av en S-ledd regering med i första hand stöd av V, MP, C och L men även av KD och M när det verkligen gäller för att hålla SD utanför allt inflytande !
  En ny typ variant av DÖ kommer garanterat i någon form att bli av, så fungerar det svenska politiska hyckleriet.

 5. Det allra mesta fungerar utmärkt i Sverige trots avsaknad av en regering sa U.Kristersson idag på en presskonferens !
  Är en sådan politiker med den insikten om verkligheten lämplig som statstatsminister och varför behöver Sverige en regering när allting ändå fungera perfekt ?
  Vilket patetiskt skämt Sverige är och blivit.

 6. Hahahahahahahaha! *jag orkar inte skriva något när det gäller herr Anders Lindberg utan jag kan bara skratta*

   • Jo det gör jag också…….tills herr Anders Lindberg öppnar munnen igen och säger något. då gapflabbar jag igen.

Kommentera