Varför får en iransk läkare på Karolinska vara anonym?

MEDIA & RASISMS. Igår skrev vi om den Iranske överläkaren som tar ”time out”, efter flera års trakasserande av judar.

Flera medier tar upp detta, men konstigt nog andas inte medierna om att det är en muslimsk iranier som härjat.

Annat är det om Karin, 67, och Bengt, 72, skrivit att en neger är svart, att muslimer kan vara terrorister och att Muhammed som pippade en 9-årig flicka är pedofil på Facebook för tio år sedan.

Då gör Aftonbladet och Expressen dataintrång med hjälp av vänsterextrema Expo och kriminella Researchgruppen och hänger ut pensionärerna samt ser till att de åtalas för hets mot folkgrupp för saker de skrev anonymt för tio år sedan.

När mupparna i Nordiska motståndsrörelsen säger något olämpligt om judar hängs de också ut med namn och bild innan de är dömda.

Eller tänk om en Sverigedemokrat kallat Karolinska för judeghetto.

Men en muslimsk iransk överläkare är fridlyst, där får inte ens PK-medias läsare veta att han är iranier…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

11 thoughts on “Varför får en iransk läkare på Karolinska vara anonym?

 1. Tänk om en jude med kippa skulle expediera araber på Apoteket; då skulle begreppet rasism ställas på sin spets. Dold kamera vore fantastiskt!

 2. Iransk läkare? Mina iranska vänner är inte muslimer och inte judehatare. Det finns massor av olika folkgrupper i Iran, och är iranska medborgare sedan flera generationer tillbaka, men de är inte iranier.Det säger mina iranska vänner.

  • Där har dina vän fel..Det finns visst iranska personer som är muslim..
   Vem hatar judar, lördagsfolket och kristna söndagsfolket ?

 3. Svenska politiska anklagade/fångar=etniska svenskar som säger det onämnbara ……. som letats upp av en djurmisshandlare, och den djurmisshandlaren som nu får lön av staten=sossar, kommunister, Tok&Hittepåpartiet MP, för att leta upp nya svenska politiska fångar, att dömas i tingsrätt. Detta är det nya Sverige. Rättsröta av icke skådad natur.

 4. Tydligen är det vanligt nuförtiden att man detaljerat beskriver offret men inte gärningsmännen. Kan det vara för att man vill avskräcka svenskar från att anmäla brott begångna av MENA-typer? Vekar i alla fall så.

 5. Är 2018 skillnad på heliga icke svenskar och äkta infödda hederliga arbetande svenskar !
  Den förstnämnda gruppen är skyhögt mycket mer värd än den andra nämda gruppen.

 6. Hade det varit en svensk som kallade ”judeghettot”, då hade namn och bild funnits i alla tidningar på den som sade det. Titta hur det går för Nordfront.

  • Svenska domstolar har liksom SSU infiltrerats av muslimer som dömer Svenskar till långa straff, men inte muslimer.

Kommentera