Två personer skjutna i Stockholm

BROTTSLIGHET. Två personer har skjutits i Hagsätra i södra Stockholm.  Skadeläget är oklart. Polisen fick larmet strax efter klockan 17. Man är nu på plats för att prata med eventuella vittnen.

Skjutningen har skett utomhus på Olshammarsgatan. Det finns initiala uppgifter att gärningspersonerna var minst två stycken och minst en beväpnad med ett pistollikande föremål. Polisen ska tala med de skadade när detta blir möjligt tyder på att de är allvarligt skadade.

Polisen

-Pettersson säger att det är en vanlig stilla söndagskväll i det nya landet…

Morgan Johansson (S) innan valet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

11 thoughts on “Två personer skjutna i Stockholm

 1. SLUTA SKJUT säger dialogpolisen !
  Förstår inte dagens stackars missförstådda kriminella svenska ?

 2. Hade inte inträffat, om inte Reinfeldt funnits. Hade tidsresor funnits, skulle man rest bakåt i tiden, och gjort nåt åt Marx, Muhammed och John Hood. Då skulle världen av idag, varit en bra mycket bättre plats att leva i.

 3. Krossa på du, Morgan, jag håller tummarna! En fråga bara, när vistades du utomhus efter mörkrets inbrott senast?

 4. Hoppas detta fortsätter och blir värre och värre.
  Och i varje kommun i landet,det finns invandrare överallt så det går.
  Skjut,bara skjut vettja!
  Det sköts för i tiden oxå, på high chaparall.
  Enda sättet att Svensson vaknar ur sin godhets -bubbla är att våldet kommer närmre.

 5. SVT Rapport kl 18 i kväll visade nyheter om helgens fyra skjutningar på olika håll i Sverige. I Hagsätra – Södra Stockholm, i Gränby – Uppsala, i Rosengård – Malmö och i Mölnlycke – Göteborg.

  Avsnittet kommer tidigt på länken nedan. Morgan Johansson (S) intervjuades på telefon och i vanlig ordning svamlade han diffust om att mer måste göras, att öka antalet poliser, att vidta ytterligare åtgärder när det gäller bl a införsel av skjutvapen, att arbetet måste bedrivas både på kort och lång sikt och det har hänt mer under de här åren än på mycket länge.

  Varför ÖKAR då skjutningarna hela tiden när den nu avsatta inrikes- och justitieministern Johansson påstår sig ha gjort så mycket under sina 4 år vid makten när det rått högkonjunktur och svensk ekonomin varit urstark?

  https://www.svtplay.se/video/19578428/rapport/rapport-4-nov-18-00-2?start=auto

   • Berättat på Twitter 2017-05-17 av Morgan Johansson & Anders Ygeman att de lagt 100 propositioner (lagförslag) till riksdagen sedan de tillträdde och firade med tårta.

    https://pbs.twimg.com/media/DACu-dKW0AEIyea.jpg

    Det är vad dom själva berättat att dom gjort under de 4 åren.

    Varför har då kriminaliteten ökat och utanförskapsområdena stadigt blivit många fler och farligare i en allt snabbare takt sedan Johansson och Ygeman tillträdde 2014? Kan det bero på ”Mycket kvantitet men lite kvalitet på utfört jobb + felprioriteringar mm”?

 6. Faan va Nice…. Allt går enligt 2030-planen

  https://www.regeringen.se/regeringens-politik/globala-malen-och-agenda-2030/

  ..och kyrkan stämner in .. .. Mer våld, islamisering, droger och kriminalitet mot Folket..! Halleluja
  https://twitter.com/SvkInt/status/1057284613037608960?s=19

  Förresten? Läste jag inte om ännu en balkongflygning ifrån 3e våningen häromdagen?
  Vad hände med han från Södertälje som slängde sin bitch ifrån 6-7-8 våningar. Hon överlvde… Någon som vet? Frikort?

Kommentera